Lego Batman'in ilk fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Lego Batmanin ilk fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 10:11

Geçmişten günümüze bir çok Batman filmi izleyici karşısına çıktı. Şimdi göreceğimiz Batman diğerlerine göre çok farklı. The Lego Movie ile heyecan yaratan Warner Bros. en sevilen süper kahramanlardan birini karşımıza çıkarıyor. The Lego Batman Movie'nin ilk fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmiyle birlikte yeni Batman Ben Affleck ile tanışan sinemaseverlere bir sürpriz daha geldi. Her filmde karizmasını koruyan Batman yeni filmde de çıtayı yükseltmeye devam ediyor. The Lego Movie ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Warner Bros. The LEGO Batman Movie'nin ilk fragmanını beğeniye sundu. 

Haberin Devamı

GÜÇLÜ SESLENDİRME KADROSU

2014 yılında vizyona giren The LEGO Movie'de Batman karakterini seslendiren Will Arnett, Batman'e ait olan filmde seslendirme kadrosunda yer alıyor. Filmde Rosario Dawson Batgirl'i, Zack Galifianakis Joker'i, Michael Cera Robin'i, Ralph Fiennes Alfred Pennyworth'ü seslendiriyor. Filmin yönetmen koltuğunda Chris McKay otururken, senaryo Aşk, Gurur ve Zombiler filminin senaristi Seth Grahame-Smith tarafından yazılıyor. The LEGO Movie filminin yönetmenleri Phil Lord ve Chris Miller da filmin yapımcılığını üstleniyor.

Lego Batmanin ilk fragmanı yayınlandı

Haberin Devamı

THE LEGO BATMAN MOVİE 2017 YILINDA VİZYONA GİRECEK

10 Şubat 2017 tarihinde vizyona gireceği açıkalanan The Lego Batman Movie'de huzurlu bir hayat süren Batman kocaman evinde tembellik etmektedir. Yeni yardımcıları Robin ve Batgirl'ün ortaya çıkmasıyla işler değişir. Üçlü henüz birbirine alışamamışken Joker hain planlarını ortaya dökmüştür. Gotham'ı tehdit ettiği haberi hızla yayılır ve taze ekip birleşmek zorunda kalır.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!