Leblebi Tozu filmi 25 Mart'ta sinemalarda! - izle

Güncelleme Tarihi:

Leblebi Tozu filmi 25 Martta sinemalarda - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 14:51

BKM’nin yıldızların biri olan Metin Yıldız’ın başrolünde oynadığı yerli komedi filmi 'Leblebi Tozu' 25 Mart tarihinde seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Eser’in oturduğu film yarın gösterime giriyor. İşte; Leblebi Tozu fragmanı izle.

Haberin Devamı

Çekimleri Çorum’da yapılan Leblebi Tozu filmi vizyona giriyor. Aylardır merakla beklenen film yarın seyirci ile buluşacak.

Leblebi Tozu, 25 Mart’ta vizyona giriyor.

Sinemaseverlerin merakla beklediği filmde sevilen oyuncu Metin Yıldız, Fulden Akyürek, Erdal Cindoruk, Ali Uyandıran, Ümit Acar, İzzet Çivril, Cengiz Okuyucu, Yavuz Çetin, Deniz Türkcan ve Ferdi Kurtuldu gibi isimler yer alıyor. Yapımcılığını Fix Film, yönetmenliğini ise Hakan Eser’in üstlendiği Leblebi Tozu’nun senaryosunu Nimet Erdem ve Kudret Ayşe Yılmaz kaleme aldı.

Metin Yıldız’ın canlandırdığı Ali karakteri kısa yoldan para kazanma sevdalısı bir adamdır. Karanlık bir tarafı vardır ve karanlık işlerden zevk alır. Bu kolay para sevdası peşinde yolu Çorum’a düşer. 3 arkadaş güvendikleri bir iş için Çorum’ da arkası kesilmeyen komedi yüklü bir maceraya atılırlar. 

Haberin Devamı

Ali isimli karakterin hikayesinin anlatıldığı filmin çekimleri Çorum'un tarihi mekanlarında ve kent merkezinde yapıldı. Hakan Eser'in yönetmenliğindeki çekimlerde ayrıca tarihi Belediye binası, Dikiciler Arastası ve Hititlerin başkenti Hattuşa gibi mekanlar da kullanıldı. 

Leblebi Tozu filmi fragmanı

BAKMADAN GEÇME!