Kurtlar Vadisi Pusu izle Polat'ın eli kolu bağlı

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu izle Polatın eli kolu bağlı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2015 10:44

Pitbull ve çetesine Pusat'tan kötü sürpriz. Polat Alemdar, Sagir'i yakalamayı kafasına koymuştur fakat olduğu yerden kıpırdayamaz. Kanal D'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 243. bölümüyle 22 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'da izlenebilecek.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerinin merakla beklediği bu bölümde Polat Alemdar, bomba saldırısı yüzünden yaralanan Leyla ve Elif için hastanede tedirgin bir şekilde beklemektedir. Bir yandan da Sagir’i yakalamak için uğraşmaktadır. Bunun için de bizzat atağa geçer ve ona ne kadar ciddi olduğunu ispatlamak için bir mesaj iletir.

Tilki Andrei ise bir kez daha kefeni yırtmıştır. Hem avlanmaktan kurtulmuş hem de üstüne onu avlamak isteyenleri ele geçirmiştir. Bakalım Güllü Erhan’ın tutsaklığı daha ne kadar sürecektir.

Bu sırada bir zamanlar Kurtlar Vadisi’nde Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Süleyman Çakır’ın oğlu Pusat Pitbull ve onun baş belası motor çetesine sürpriz bir ziyarette bulunur. Bunu beklemeyen Pitbull ise hiç ummadığı bir şekilde ağırlanacaktır.

Haberin Devamı

Yasin ve Akif katıldıkları gizli görevi başarabilmek için canlarını tehlikeye atarlar. Eğer bu görevi başaramazlarsa ölümle burun buruna geleceklerdir. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi izleyicileri bu hafta da aksiyona soyacak.

KURTLAR VADİSİ 243. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 22 OCAK PERŞEMBE

BAKMADAN GEÇME!