Küçük Esnaf filminden ilk fragman

Güncelleme Tarihi:

Küçük Esnaf filminden ilk fragman
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 16:16

İbrahim Büyükak ile Zeynep Koçak'ın senaryosunu yazıp kadrosunda yer aldığı BKM filmi Küçük Esnaf'ın ilk tam fragmanı yayınlandı. Film, küçük esnaf olan Berhudar'ın mafyayla karşı karşıya gelmesini eğlenceli bir dille anlatıyor.

Haberin Devamı

BKM Mutfak ekibinde yer alan isimlerden İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'ın senaryosunu kaleme aldığı aynı zamanda oyuncu kadrosunda da yer aldığı Küçük Esnaf filminin ilk tam fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz yıl Bana Baba Dedi dizisini yöneten Bedran Güzel'in kamera arkasına geçtiği filmin müzikleri Ömer Özgür, görüntü yönetmenliği Veli Kuzlu ve sanat yönetmenliği Atilla Türkantoz tarafından üstleniliyor.

KÜÇÜK ESNAF 25 MART'TA SİNEMALARDA

Küçük hayatlar yaşayan iki insanın büyük belalara bulaşıp yakınlaşmasını anlatan Küçük Esnaf’ın başrollerini İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt paylaşıyor. Aksiyonu, kahkahası ve sıcak hikayesiyle film, sinemaseverlere eğlenceli dakikalar vaat ediyor. Film, 'Kendi halinde yaşayan küçük esnaf mafyaya bulaşırsa ne olur?' sorusunu eğlenceli bir dille beyaz perdeye taşıyor.

 

Haberin Devamı

 

TANINMIŞ OYUNCULAR BİR ARADA

Mafyadan kurtulmaya çalışan mahallemizin çilingiri Berhudar’ın peşine düşen filmde; İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Cengiz Bozkurt, Gupse Özay, Cezmi Baskın, Erdal Tosun, Beyti Engin, Olfun Toker, Ünal Yeter, Ali Çelik, Demet Gül, Uğurtan Sayıner, Diren Polatoğulları, Ferdi Sancar, Aycan Koptur, Kadir Polatçı, Recep Kaan Yılmaz, Simge Geren, Ahmet Arslan, Emre Yılmaz gibi isimler yer alıyor.

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!