Korku sineması meraklılarına müjde! Alper Mestçi en iyi filmi ile vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Korku sineması meraklılarına müjde Alper Mestçi en iyi filmi ile vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2016 16:19

Türk korku sinemasının en önemli serilerinden Siccin ve Musallat’a imza atarak milyonlarca izleyiciye ulaşan Alper Mestçi’nin Temmuz ayında vizyona giren filmi Üç Harfliler 3:Karabüyü’de yerli ve yabancı korku filmleri arasında 2016 yılının bugüne kadar en çok hasılat yapan filmi olmuştu. Usta yönetmen Mestçi, bu cuma vizyona giren yeni filmi “Siccin 3:Cürmü Aşk” için ise “Benim en iyi filmimin bu olduğunu net olarak söyleyebilirim” dedi.

Haberin Devamı

Daha önce hiç tanık olunmayan büyük bir aşk hikayesini kendine özgü yorumuyla beyazperdeye aktaran Alper Mestçi “Benim en iyi filmimin bu olduğunu net olarak söyleyebilirim. Siccin 2, dram ve korkuydu. Siccin 3:Cürmü Aşk’ın içinde ise korku ve aşk var. Hakikaten Türkiye için yeni bir şey yaptık, gelen ilk tepkiler de gayet olumlu ” dedi.

Korku sineması meraklılarına müjde Alper Mestçi en iyi filmi ile vizyonda

Çekimleri Sarıyer ve Beykoz çevresinde gerçekleştirilen, oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken filmde; Adnan Koç, Büşra Ayaydın, Cem Uslu, Nevin Efe, Yavuz Pekdiker, Elif Baysal, Yavuz Çetin, Ömer Musab Küçükler gibi isimler yer alıyor. Yönetmen Alper Mestçi, Bekir Acar ile birlikte senaryoya imza atarken, filmin görüntü yönetmeni Serdar Armutlu. Filmin müzikleri ise Reşit Gözdamla’ya ait.

Haberin Devamı

Korku sineması meraklılarına müjde Alper Mestçi en iyi filmi ile vizyonda

Yapımcılığını Muhteşem Film’in, dağıtımcılığını da TME Film’in üstlendiği; en büyük aşkın en büyük korkuyla buluştuğu “Siccin 3: Cürmü Aşk” filminde; Orhan (Adnan Koç) ile Sedat (Cem Uslu) çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat’ın kız kardeşi Kader (Büşra Ayaydın)'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu felç olur, Kader ise geçmişini hatırlayamaz. Orhan bu olay yüzünden Sedat’ı suçlar ve onunla bütün iletişimini keser. Sedat, duyduğu vicdan azabı ve yaşadığı tuhaf ürkütücü olaylar nedeniyle iyice dağılır. Orhan ise çok sevdiği ilk ve tek aşkı Kader'i kaybetmeme uğruna korkunç bir şey yapar! Siccin 3: Cürmü Aşk, aşk uğruna nelerin göze alınabileceğinin hikayesi!

Korku sineması meraklılarına müjde Alper Mestçi en iyi filmi ile vizyonda

 

BAKMADAN GEÇME!