Kingsman: Gizli Servis'in devamı çekilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kingsman: Gizli Servisin devamı çekilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 10:16

Son yılların dikkat çeken ajan filmleri arasına katılan Kingsman: Gizli Servis'in devamının çekilip çekilmeyeceği merak konusuydu. Yönetmen Matthew Vaughn tarafından Kingsman: The Golden Circle açıklandı.

Haberin Devamı

Matthew Vaughn tarafıından yönetmenliği üstlenilen Kingsman: Gizli Servis 2015 senesinde vizyona giren ajan filmleri arasında en dikkat çekeniydi. Küçük göndermeler, farklı çekim teknikleri ve müzikleriyle kendini diğer filmlerden ayıran Kingsman, beklentilerin üzerinde bir başarı elde etti. Tüm dünyada 414 milyon doların üzerinde gişe elde eden filmin devamının çekilmesi de kaçınılmaz oldu.

Kingsman: Gizli Servisin devamı çekilecek mi

KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE ÇEKİLECEK!

Büyük gişe başarısı, devam filminin gelmesini tetikleyen en büyük etkenlerden biri oldu ve Kingsman: The Golden Circle filminin çekileceği duyruldu. Yönetmen Matthew Vaughn, Empire Dergisi'ne verdiği röportajda devam filmiyle ilgili detaylar paylaştı. Dergide yer alan bilgiye göre Kingsman: The Golden Circle ismiyle vizyona girecek olan filmin, ilk filmin Britanya kokan havasına nazaran daha uluslararası olacağını söyledi. 

Haberin Devamı

Kingsman: Gizli Servisin devamı çekilecek mi

SAMUEL L. JACKSON İKİNCİ FİLMDE YOK

2017 yılında vizyona girmesi planlanan Kingsman: The Golden Circle'da oyuncu kadrosu küçük değişiklikler yaşamış olacak. İlk filmde yer alan Taron Egerton ve Mark Strong'un devam filminde rol alacağı açıklanırken, peltek bir cani Richmond Valentine'ı canlandıran Samuel L. Jakcson ikinci filmde yer almacağı duyruldu. Samuel L. Jackson'ın yerine filmin kötü karakterini Julianne Moore canlandıracak. Ayrıca kadroya Halle Berry'nin de katılacağı da biliniyor.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır. 

BAKMADAN GEÇME!