Kevin Costner’den yeni bir film: Criminal

Güncelleme Tarihi:

Kevin Costner’den yeni bir film: Criminal
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 20:55

Yönetmenliğini Ariel Vromen’in üstlendiği film dev bir oyuncukadrosunu bünyesinde barındırırken Görevden alınmış bir CIA ajanının hatıraları ve yetenekleri, neler yapabileceği kestirilemeyen ve tehlikeli bir adamın zihnine aktarıldığı bir hikaye karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Bedenler arası bilinç aktarımının işlendiği hikâyede bir CIA ajanı görevini tamamlayamadan ölür. Görevin tamamlanması için ölü olan CIA ajanının bilinci, yetenekleri ve sırları tehlikeli bir komployu çözmek adına hareketleri tahmin edilemeyen bir suçlunun beynine aktarılır ve görevi tamamlaması için serbest bırakılır.

Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones, Gal Gadot, Ryan Reynolds, Michael Pitt, Alice Eve gibi dev oyuncuların yer aldığı film 15 Nisan 2016 tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

Görevden alınmış bir CIA ajanının hatıraları ve yetenekleri, neler yapabileceği kestirelemeyen ve tehlikeli bir adamın zihninine aktarılır... Yönetmenliğini Ariel Vromen'in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Ryan Reynolds, Gal Gadot ve Alice Eve yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!