Keanu Reeves atış eğitiminde

Güncelleme Tarihi:

Keanu Reeves atış eğitiminde
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 11:18

Aksiyon filmlerinin ustalaşan ismi Keanu Reeves, 2017'de vizyona girecek olan John Wick 2 için hazırlık yapmaya devam ediyor. John Wick: Chapter Two filminden yeni kamera arkası videosu yayınlandı.

Haberin Devamı

İlk filmi 2014 yılında vizyona giren ve dünya çapında 86 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden John Wick'in devamı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce çekimlerin yer aldığı kamera arkası videosu sinemaseverleri heyecanlandırmıştı. Şimdi ise John Wick karakterini canlandıran Keanu Reeves'in filmdeki silahlı sahnelerde daha iyi performans gösterebilmesi için yaptığı antreman videosu yayınlandı. Reeves, atış talimi sırasında farklı silahlarla yakın hedeflere ateş ederken görülüyor.

Haberin Devamı

JOHN WİCK 2 İLE DAHA FAZLA AKSİYON

Aksiyon yapımlarında ustalaşan isim Keanu Reeves'in çekimlerde ve kamera arkasında vitesi yükselttiği görülüyor. Devam filmine katılan yeni oyuncularla birlikte sinemaseverleri aksiyon dozunun daha yüksek olduğu bir film bekliyor. Gelecek yıl vizyona girecek olan filme Ruby Rose, Riccardo Scamarcio, Common ve Peter Stormare gibi isimler katıldı.

Derek Kolstad tarafından senaryosu yazılan John Wick 2'nin yönetmenliğini Chad Stahelski ve David Leithc üstlenecek. John Wick'in intikam hikayesini devam ettirdiği John Wick: Chapter Two, 10 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek.

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır. 

BAKMADAN GEÇME!