Kaçak Gelinler 27. bölüm fragmanı izle | Filmde Kainat mı oynayacak?

Güncelleme Tarihi:

Kaçak Gelinler 27. bölüm fragmanı izle | Filmde Kainat mı oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2014 15:05

Kainat ve Pnar aunı filmin seçmelerine gidince ortalık karışıyor. Kaçak Gelinler dizisinin 27. bölüm fragmanı yayınlandı. 27. bölüm, 1 Ocak 2015 tarihinde ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Kaçak Gelinler yine komedi dolu bir bölümle ekrana gelecek.

Geçen bölümde Kaçak Gelinler dizisinin kahramanları Hangover filmini aratmayan bir gün yaşadı. Erkekler, Müfit ile Seniha’nın evliliğinden bir gün önce bekarlığa veda partisi hazırladı. Ancak kızların kıskançlığı tutunca evdeki partiye gitme kararı aldılar. TV8 dizisi Kaçak Gelinler’in 1 Ocak Perşembe günü yayınlanan 27. bölümünün fragmanı yayınlandı.

Kaçak Gelinler 27. Bölüm fragman izle

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜM NELER OLDU?

Ancak Akif’in yaptığı bir hata yüzünden evdeki herkes zehirlendi. Sabah kalktıklarında hiçbir şey hatırlamıyorlardı. Daha da kötüsü damat Müfit kayıptır.

Şebnem, Kainat, Almira, Akif, Selim ve Can; neler olduğunu anlamaya çalışırken içeri pijamalarıyla bir yabancı genç girer. Kim olduğunu sorduklarında İsmail olduğunu söyler ve evdeki herkesi isim isim tanımaktadır.

Haberin Devamı

Gençler, bir yandan İsmail’in anlattığı hikayeden yola çıkarak Müfit’i aramaya koyulurlar. Diğer yandan da Seniha’ya Müfit’in kaybolduğunu söylemeden durumu idare etmeye çalışırlar. Amaçları nikah saatine kadar Müfit’i bulmaktır.

Kaçak Gelinler 27. bölüm fragmanı izle | Filmde Kainat mı oynayacak

27. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kaçak Gelinler'de Şebnem'e gelen çiçek herkesi şaşırtıyor. Çiçeği Selim göndermesiyse kim gönderdi? Önce Selim kıskançlık yapmamaya çalışıyor. Ancak Akif'in de sözleriyle birlikte Selim de çiçeği kimin göderdiğini merak etmeye başlıyor. Şebnem de bu durumu kullanmaktan çekinmiyor.

Kainat bir film için seçmelere çağırıldı. Aynı rol için Pınar da görüşmeye gitti. Pınar bunu Kainat'ın yüzüne söylüyor. Ancak bunun arkasında başka bir iş olduğu belli. Pınar pek de bileğinin hakkıyla seçmelere çağrılmışa benzemiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!