James Bond patlama sahnesiyle rekor kırdı

Güncelleme Tarihi:

James Bond patlama sahnesiyle rekor kırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2015 09:51

Dünya çapında rekorlarla vizyona giren James Bond serisinin son filmi Spectre'nin Fas'ta çekilen patlama sahnesiyle bir rekora daha imza attı. 8418 litre yakıt ve 33 kilo patlayıcı kullanılan sahne, bir filmdeki en büyük set patlaması olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye hak kazandı.

Haberin Devamı

Türkiye dahil 71 ülkede vizyona giren James Bond serisinin son filmi Spectre, iki haftadan kısa sürede tüm dünyada 300 milyon dolar hasılata ulaştı.

James Bond patlama sahnesiyle rekor kırdı

Skyfall'ın açılışını da geride bırakan yapım tüm zamanların en iyi Bond filmi açılışına imza attı. 24'üncü James Bond macerasını, Box Office Türkiye'nin verilerine göre ülkemizde 196 bin 968 kişi izledi.

REKOR KIRAN PATLAMA SAHNESİ

James Bond patlama sahnesiyle rekor kırdı


Daniel Craig'in James Bond olarak rol aldığı dördüncü film olan Spectre’nin geçtiğimiz haziran ayında çekilen patlama sahnesinde Fas’taki bir çölde bulunan ve set olarak inşa edilen tesisin havaya uçuruldu.  8418 litre benzin ve 33 kg patlayıcı kullanılan sahne, bir filmdeki en büyük set patlaması olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.



Kamera arkası görüntülerinin yayınlandığı patlama sahnesinin çekiminin ardından tüm ekip birbirine sarılarak kutlama yapmıştı.

Haberin Devamı

Sam Mendes'in yönettiği Spectre'de  Christoph Waltz, Naomie Harris, Ben Whishaw, David Bautista, Lea Seydoux ve Monica Bellucci de rol aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!