Jake Gyllenhall'ın yeni filmi: Demolition

Güncelleme Tarihi:

Jake Gyllenhallın yeni filmi: Demolition
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 10:37

Yönetmen koltuğunda Jean-Marc Vallee’ ni oturduğu filmin başrollerinde Jake Gyllenhall ve Naomi Watts yer alıyor. Trafik kazasında karısı kaybeden bir adamın yaşam öyküsünün anlatıldığı film 8 Nisan tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

Haberin Devamı

Bir yatırım uzmanı olan Davis elim bir kaza sonucunda karısı kaybeder ve bir çöküntü yaşar. Kontrolünü kaybettiği bu dönemde bir şirkete şikâyet mektubu yazar. Bu şirket parasını kaptırdığı otomatın üretici olan şirkettir.

Bu nedenle şirketin müşteri temsilcisi ile tanışır. Temsilci Karen ile beklenmedik bir şekilde yakınlaşıp ilişkiye başlayacaklardır. Bu tesadüf ile farklı iki hayat birbirleri sayesinde tekrar hayata tutunmaya çalışacaktır.

Jake Gyllenhaal’ı Davis rolünde izlyeceğimiz filmde Davis bir trafik kazasında karısını kaybeder ve hayatını devam ettirmekte zorlanmaktadır.Bir gün bir otomat makinası şirketine şikayet mektubu yazan Davis, zamanla bu mektupları kendi kişisel itiraf mektuplarına dönüştürür. Zamanla bu mektuplar şirkette çalışan Karen’in dikkatini çeker ve ikili için alışılmamış bir ilişki başlar.

Haberin Devamı

Film 8 Nisan 2016’da Amerika’da vizyona giriyor. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belirsiz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!