IPRA’DAN Akmerkez’e büyük ödül

Güncelleme Tarihi:

IPRA’DAN Akmerkez’e büyük ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 16:57

Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından düzenlenen Altın Küre 2016 Ödülleri (Golden World Awards 2016) sahiplerini buldu. Katar’da düzenlenen ödül töreninde Akmerkez, büyük ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

Dünyanın en prestijli Halka İlişkiler Ödülleri Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından 2016 Altın Küre Ödülleri, Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen gala gecesiyle sahiplerini buldu.

Açıldığı günden bu yana dünya çapında en prestijli ödüllere layık görülen Akmerkez, Katar’dan da büyük ödülle döndü. Akmerkez, ‘dünyanın en prestijli halkla ilişkiler ödülü’ kabul edilen Golden World Awards’ta büyük ödüle, Yeni Hizmet Lansmanı kategorisinde layık görüldü. 

Akmerkez’in yeni kuşakların değişen çalışma anlayışından yola çıkarak tasarladığı gençlere özel toplantı ve çalışma alanı Young Lions Zone, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından ‘en yaratıcı çalışma alanı’ olarak tanımlanarak “Yeni Hizmet Lansmanı” kategorisinde Akmerkez’e Altın Küre’yi getirdi.

Haberin Devamı

Doha’da düzenlenen törende ödül, IPRA Başkanı Bart de Vries tarafından Akmerkez GYO Genel Müdürü Murat Kayman ve Akmerkez Pazarlama Müdürü Aslı Ödiyet’e takdim edildi. Ödülü değerlendiren Akmerkez Genel Müdürü Murat Kayman, IPRA büyük ödülüyle birlikte, açıldığı günden bu yana dünya çapında en prestijli ödüllere layık görülen Akmerkez’in uluslararası standartlarının bir kez daha onaylandığını söyledi.

Kayman, “İlk’leri deneyimleten bir marka olmanın mutluluğunu bu ödülle birlikte bir kez daha yaşadık. Seçkin marka karmamız, moda, eğlence, yemek ve etkinlik alanlarımızla, İstanbulluların sosyal hayatının, dünya ölçeğindeki merkezi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

BAKMADAN GEÇME!