İncir Kuşları’nın izinde Saraybosna turu

Güncelleme Tarihi:

İncir Kuşları’nın izinde Saraybosna turu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 15:08

Yazar Sinan Akyüz’ün 2012 yılında Alfa Yayınevi’nden çıkan ve kısa bir süre zarfında yüzbinlerce adet baskı yapan İncir Kuşları romanı kültür turuna ev sahipliği yapıyor.

Haberin Devamı

 İncir Kuşları kitabının yazarı Sinan Akyüz bugünlerde ilginç bir çalışmaya imza atıyor. Yazar Sinan Akyüz, Balkanlar’da İncir Kuşları romanın izini okuyucularıyla birlikte sürüyor. Bu tura katılanlar, 1992-1995 yıllarında yaşanan hazin savaşın açtığı yaraları hem yerinde görecekler hem de Saraybosna’nın doğal güzelliklerle dolu yerlerini keşfedecekler

Akyüz şunları söyledi: “İncir Kuşları romanı Türk okurunun yüreğinde derin izler bırakmış bir eserdir. Hatta yıllar içinde bu romanı okuyan bazı okuyucularım Saraybosna’yı çoktan ziyaret etmiş, orada yaşanan acıları yerinde gezip görmüşlerdi. Zaman içinde bazı okuyucularım ise Saraybosna’ya benimle birlikte gitmeyi çok istediklerini, oradaki havayı birlikte solumayı teklif ettiler. Ben de duyarlı bir insan olarak onların bu isteklerine daha fazla karşı koyamadım. İncir Kuşları’nın izinde, 17-20 Ağustos tarihleri arasında Saraybosna’ya bir tur düzenliyoruz. ”

 

 

 

 

 

 

 

 

Fransa Bisiklet Turu’nun şaşırtan tarihi

 

 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!