İlk üç bölümüne göre dizilerin kaderi

Güncelleme Tarihi:

İlk üç bölümüne göre dizilerin kaderi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 13:50

Sezonun yeni dizileri Kara Sevda, Hatırla Gönül, Eve Dönüş, Evli Öfkeli... Dizilerin geleceğini ilk üç bölümdeki performansları belirliyor. Taze dizilerin akıbetini tahmin etmek için ilk üç bölüm testinin sonuçlarına bakın...

Haberin Devamı

HATIRLA GÖNÜL
HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

Sezonun en sağlamlarından. Hem ortaya attığı meseleyle, hem oyuncu kadrosuyla  hem de yönetmen Gül Oğuz’un yarattığı derin yapısıyla... Ama böyle laflar bir araya gelince reyting paneli bir titreme geçiriyor. ‘Hatırla Gönül’ de hak ettiği yerde değil ama küçük küçük yükseliyor.

Pazar 20.00, Star TV

KARA SEVDA
YAVAŞ YAVAŞ ISINDI

İlk üç bölümüne göre dizilerin kaderi

Dev klişelerle başladı. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül ilk anda kimyayı tutturamasa da, hikâye yavaş yavaş ısındı. Evet, bin kere gördüğümüz bir şey izliyoruz ama kavuşamama öykülerini sinir ola ola sevdiğimiz de bir gerçek. Son bölümünde reytinglerde ‘Poyraz Karayel’in ensesinde.

Haberin Devamı

Çarşamba 20.00, Star TV

EVE DÖNÜŞ
SINIFTA KALIYOR

İlk üç bölümüne göre dizilerin kaderi

Sezonun en vasat işlerinden biri. Özensiz ilk bölümünden sonra şu anda olduğu yer bile şaşırtıcı (Total’de 6, AB’de 19). Rejinin; oyuncuların düpedüz müsamere performansına kaymasına müdahale etmemesi, teknik tembellikler, hikâyenin inandırıcılıktan uzaklığı diziyi sınıfta bırakıyor.

Çarşamba 20.00, ATV

EVLİ VE ÖFKELİ
BU KADINLARI SEVDİK

İlk üç bölümüne göre dizilerin kaderi

‘Umutsuz Ev Kadınları’, ‘Gönül İşleri’ çizgisinin devamı, sezonun tatlı, pembe dizisi. Pazar günlerinin kanepe tembelliğine yakışır, hafif, sempatik, rahat bir başlangıç yaptı. İzleyici de şimdilik bu dört kadını sevmiş görünüyor. Dizi bu pazar ‘O Ses Türkiye’nin liderliğini zorladı.

Pazar 20.00, ATV

BAKMADAN GEÇME!