İfrit'in Diyeti: Cinnia 15 Nisan'da vizyona girecek! - izle

Güncelleme Tarihi:

İfritin Diyeti: Cinnia 15 Nisanda vizyona girecek - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 16:38

Yönetmen koltuğunda Özgür Özberk ve Şahin Yiğit’in oturduğu filmin hikayesi İbrahim Hakkı Öztürk tarafından kaleme alınmış. Bir korku filmi çekmek için yola çıkan 3 arkadaşın hikayesinin anlatıldığı İfrit'in Diyeti: Cinnia, 15 Nisan tarihinde gösterime girecek.

Haberin Devamı

Kendilerinin en büyük hayalini gerçekleştirmek için 3 arkadaş cin temalı bir korku filmi kolları sıvarlar. Kendilerine sağlam bir hikaye bulmak isteyen bu üç genç, o civarda yaşayan bir Mühr-ü Vekil'in kapısını çalar ve o andan itibaren aradıkları korku hikayesinin asıl oyuncuları olacaklarını bilmeden kendi hikayelerinin dehşetini yaşamaya başlarlar.  

15 Nisan 2016’da sinemaseverleri yeni bir korku filmi bekliyor olacak. Yapım Koordinatörlüğünü Yaşar Temel,Yönetmenliğini Özgür Özberk ve Şahin Yiğit’in beraber yaptıkları filmin senaristliğini İbrahim Hakkı Öztürk üstleniyor.

İfrit'in Diyeti: Cinnia fragmanı

 

Başrollerde yine Aşkın Bedeli adlı diziden hatırlayacağınız Özgür Özberk, Gülşah Çomoğlu, Fahri Öztezcan ve Kirkor Dinçkayıkçı gibi usta oyuncuların yer aldığı filmde, diğer rollerde Gözde Fidan, Ebru Demirdöven, Fatma Öney ,Serap Önder ve Yusuf Cemal Temel bulunuyor.

Haberin Devamı

Filmin konusuna gelince; Üç genç arkadaş Cin temalı bir korku filimi yapmaya karar verirler. Kendilerine sağlam bir hikâye bulmak isteyen gençler o civarda yaşayan bir Mühr-ü Vekilin kapısını çalarlar ve o andan itibaren aradıkları korku hikâyesinin asıl oyuncuları olacaklarını bilmeden kendi hikayelerinin dehşetini yaşarlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!