'Gilmore Girls' bir eksikle yeniden yayınlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Gilmore Girls bir eksikle yeniden yayınlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 11:39

Bundan 15 sene önce yüzlerce izleyiciyi ekrana kilitleyen 'Gilmore Girls' yeniden çekiliyor. Ancak dizinin yeni bölümlerinde Lorelai'ın en yakın arkadaşı Sookie'yi canlandıran Melisa McCarthy yer almayacak.

Haberin Devamı

Lauren Graham (Lorelai Gilmore) ve Alexis Bledel'in (Rory Gilmore) çok hızlı konuşan ve epey iyi anlaşan anne ve kızı canlandırdığı 'Gilmore Girls' yeniden başlıyor. Netflix'te önümüzdeki yaz yayınlanması planlanan dizi, dört bölümlük bir mini-seri halinde yayınlanacak.

Gilmore Girls bir eksikle yeniden yayınlanıyor


Stars Hollow'da gündelik hayatın komik bir dille anlatıldığı 'Gilmore Girls', bundan 15 yıl önce dizinin ilk kez yayınlanmasının şerefine ATX Television Festival için çekilecek.

'KİMSE BENİ DAVET ETMEDİ' 

Gilmore Girls bir eksikle yeniden yayınlanıyor
Melisa McCarthy

Haberin Devamı


Ancak  Lorelai'ın en yakın arkadaşı Sookie'nin yeni bölümlerde yer almayacağı haberi dizinin fanlarını oldukça üzdü. Sookie'yi canlandıran ünlü aktrist Melissa McCarthy, Twitter hesabında 'Kimse beni davet etmedi ama tüm ekibe iyi şanslar diliyorum' yazınca dizinin yaratıcısı Amy Sherman-Palladino bir açıklama yapmak zorunda kaldı. 

Gilmore Girls bir eksikle yeniden yayınlanıyor


Sherman-Palladino 'Onun ne kadar yoğun bir programı olduğunu biliyorum. Ama eğer gelmek isterse, son dakika bile olsa onun için senaryoya ekleme yaparım. O bizim takımımızın bir parçası' dedi. 

EKİP TAMAM 

Gilmore Girls bir eksikle yeniden yayınlanıyor
Gilmore Girls, 2000-2007 yılları arasında yayınlandı.

McCarthy yeni bölümlerde olmayacak ama dizinin diğer as isimleri Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Sean Gunn (Kirk Gleason) ve Keiko Agena (Lane Kim)'nin yeni bölümlerde olacağı kesinleşti. 2014 yılında beyin kanseri nedeniyle vefat eden, Rory'nin dedesi Richard rolündeki Edward Herrmann'a ise dizide özel bir saygı duruşu yapılacak. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!