Gençler takımı

Güncelleme Tarihi:

Gençler takımı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 10:55

Çocuklukla yetişkinlik arasındaki o tuhaf ülkenin, ergenliğin mensupları olarak her hafta ekrandalar. Kendileri yetenekli, karakterleri güçlü. Onca yıldızın ve onca entrikanın arasından bir adım öne çıkmayı, ‘ben de varım, haberiniz olsun’ demeyi başarmış ‘geri dörtlü’ye bakalım...

Haberin Devamı

Bade (Hayat Şarkısı) / Deniz Altan:

Bayram Cevher’in yedekte bekleyen kızı olarak aileye yeni katıldı. Ama önce abilerinin, sonra Süheyla Hanım’ın, en son uçan tekmesiyle kırdığı kapıyla da bütün korumaların gözdesi oldu. Sanki Ezgi Mola’nın gençliğini izliyor gibiyiz. 1994 doğumlu, daha önce ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ ve ‘Kertenkele’de oynamış.

 

İsot (Kördüğüm)/Mesut Can Tomay:

Gençler takımı

 

Ustalarının arkasını toplayan bu işini bilir çırağın evrimi de en az dizideki esas oğlanla esas kızın hikâyesi kadar izleniyor. Hatta en çok onun replikleri sosyal medyada dolaşıma giriyor. Bunda bir vine fenomeni olmasının da payı var galiba. 1999 doğumlu, kendisini ‘Türk’ün Uzayla İmtihanı’, ‘Gönül Hırsızı’, ‘Herodot Cevdet Saati’, ‘Hom Ofis’ten hatırlamıyorsanız, ‘Yetenek Sizsiniz’in yarıfinal yarışmacısı olarak hatırlarsınız belki. 

 

Haberin Devamı

Cansu (Paramparça)/Leyla Tanlar:

Gençler takımı

 

Ergenliğin gereklerini fazlasıyla yerine getiren Hazal’ın yanında haza hanımefendi bir genç kız Cansu. Ancak bir mafya babasının sevgilisi olması an meselesi. Çünkü Deniz level atladı, marangoz-öğrencilikten, âlemin ağır adamı olan babasının mekânında höt zöte geçti bile. Her şeyin sonradan olanından korkacaksın derler ya, belli ki bu cephede epey hareketli bölümler bekliyor bizi. 1997 doğumlu olan Leyla Tanlar’ın ilk dizisi bu. 

 

Zeynep (‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’) / Ece Hakim:

Gençler takımı

 

Haberin Devamı

1998 doğumlu. 2004’te ‘Anlat İstanbul’ filminde rol aldı, ekran kariyerinde ‘Avrupa Yakası’, ‘Yağmur Zamanı’, ‘Umutsuz Ev Kadınları’ gibi diziler var. ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki karakteri çok önemli bir görev üstlenmiş durumda: Gözünü budaktan sakınmayan Meryem’in bile söyleyemeyeceği gerçekleri babası Hızır’ın yüzüne şak şak çarpmak. Ki bu da az buz bir görev değil hani. 

 

***

SEVDA DA VAR, KAVGA DA

Gençler takımı


Yeni bir dönem dizimiz oluyor: ‘Sevda Kuşun Kanadında’. 68 hareketinin Türkiye’deki boyutunu bir imkânsız aşk üzerinden işleyecek olan dizinin başrollerinde Murat Ünalmış, Deniz Baysal, Ufuk Bayraktar, Müge Boz, İlker Kızmaz ve Yavuz Bingöl var. Yönetmen Mesut Uçakan, senaryo ise Ahmet Tezcan imzalı.

Haberin Devamı

23 Nisan’da yayına başlayan ilk çocuk kanalı Boomerang... Tom & Jerry, Bugs Bunny, Scooby Doo, Mr. Bean, Müfettiş Gadget, Garfield, Looney Tunes gibi klasiklerin en yeni bölümleri, sadece çocukları değil bütün aileyi ekran başına toplayacak güçte. (D-Smart, Tivibu)

 

Haftanın seçkisi

Film: Her Şey Aşktan, (Moviemax Türk, cumartesi, 22.00)
Belgesel: Poliklinik (Nat Geo People, salı, 21.00)
Evlilik programı: Görücü Usulü (TLC, çarşamba, 16.55)
Dizi: Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D, perşembe, 20.00)
Gezi programı: Çok Gezenti (TV2, cumartesi, 20.00)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!