Emre Altuğ kötü adam rolünde

Güncelleme Tarihi:

Emre Altuğ kötü adam rolünde
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 15:25

Oyuncu kadrosunda Emre Altuğ'un bulunduğu, yönetmenliğini Orçun Benli'nin üstlendiği 5 Dakkada Değişir Bütün İşler filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Haberin Devamı

Oyuncu kadrosunda yerli sinemanın tanınmış yüzlerinin yer aldığı 5 Dakkada Değişir Bütün İşler vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin senaryosu daha önce Bu Son Olsun ve Gulyabani filmlerini yazıp yöneten Orçun Benli, Şükrü Üçpınar ve Alptekin Öztürk tarafından kaleme alınıyor. Benli aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstleniyor. 

EMRE ALTUĞ TAVŞAN RIZA ROLÜNDE

En son Lal filminde rol alan Emre Altuğ izleyici karşısına sert karakter Tavşan Rıza olarak çıkacak. Bülent Şakrak, Kaan Turgut ve Haki Biçici'nin başrolleri üstlendikleri filmde Zafer Atlı, Neslihan Acar, Nezih Tuncay, Erdinç Kurt, Ayhan Anıl, Ali Düşenkalkar ve Ecem Özkaya gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

5 DAKKADA DEĞİŞİR BÜTÜN İŞLER 1 NİSAN'DA SİNEMALARDA

Film; Sedat, Harun ve Cihan adında üç kafadarın kahkaha dolu maceralarını anlatıyor. Sedat iddaa'dan ikramiye kazanır ve parayı pavyonda yemeye niyetlidir. 600 lira ile pavyona giden üç kafadar gelen hesap sonucu Tavşan Rıza'nın adamlarından dayak yiyerek dışarı atılır. Ancak gece onlar için yeni başlamıştır. Kendilerini karakolda bulan Sedat, Harun ve Cihan gece yaşananları yavaş yavaş hatırlamaya başlar.

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Trafından hazırlanmıştır. 

BAKMADAN GEÇME!