Doğal yaşama bir-ki!

Güncelleme Tarihi:

Doğal yaşama bir-ki
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 16:53

Doğal içerikli ürünler ve sağlayıcılarının stantları, sağlık sohbetleri ve atölyeler, 6 Mart 2016 Pazar günü 10:00-18:00 saatleri arasında İzmir'de bulunan Coffeeco’da Spontane Natura’da olacak.

Haberin Devamı

Yaratıcı, doğal, özgün marka ve ürünleri biraraya getirmek ve farklı etkinlikler yapabilmek için yola çıkan organizasyonlar serisi olan Spontane'nin yeni ayağı 6 Mart Pazar günü İzmir'de gerçekleşecek. 

 

Doğal yaşama bir-ki

 

Özel ürünlerin sergileneceği mini bir pazar alanı olacak Spontane Natura’da; Aromaterapi yağları ve kokularının tanıtımı, farklı çayların hikayesinin dinlenebileceği ve tadım yapılacak Çay Atölyesi, kendi ekosistemi ile büyüyen kapalı Teraryumların yapım atölyesi, Homeopati söyleşisi, Baskı Tasarım Atölyesi vb gibi etkinlikler gerçekleşecek. Spontane’nin daimi müzik sorumlusu DJ Cak, yine keyifli müzik arşivi ile güne ritim katacak. 

 

Haberin Devamı

Doğal yaşama bir-ki

 

DAHA ÖNCE DE GERÇEKLEŞTİ  

Doğal yaşama bir-ki

Spontane etkinlikleri, Ceren Oluz ve Çağrı Lahur’un anlık gelişen fikirlerle, iş hayatı tecrübeleri ve ortak zevklerini birleştirerek birlikte yeni bir yola çıkmaya karar vermeleri ile oluştu. İlk iki etkinlik olan Spontane Tasarım Şenliği, yetenekli, yaratıcı tasarımcıların ürünlerini sergiledikleri ve markalarının tanıtımını yaptıkları bir platform oluşturmayı amaçladı ve 27-28 Haziran 2015 ve 15-16 Ağustos 2015 tarihlerinde Alavya Hotel Alaçatı’da gerçekleşti.

Spontane, Sosyal Sorumluluk Projelerine ve bağımsız yayınlara da destek veriyor. Daha önce gerçekleşen Spontane organziasyonlarında ÇYDD - Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Bir Destek Bin Huzur, Bağımsız yayınlar; Kafka Okur, Calling, Match-Up, Kafka Okur, Fanzinler (Tavuskuşu, Sıvadık, Png, Bahçıvan, Kitsch, Eski Sehpah) yer aldı. 

BAKMADAN GEÇME!