Diziler yeni sezona nasıl döndü?

Güncelleme Tarihi:

Diziler yeni sezona nasıl döndü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2015 17:18

Yaz molasından sonra kaldığı yerden devam eden iddiali diziler, yeni sezona nasıl döndü?

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı (Kanal D - Cumartesi)
Bu sezon yaz dizilerine kafa tutamayanlardan biri de Güllerin Savaşı. İlişki Durumu Karışık’ı ensesinde takip edip, Kertenkele’nin dönüşüyle havlu attı. Dizinin hâlâ iyi bir dramatik iskeleti, hırslı çatışma ortamı var ve ama ‘İlişki Durumu Karışık’ın hızlı kurgusu karşısında ağır kalıyor. İzleyici henüz yazın laylay modundan kış ciddiyetine geçememiş demek.

Diziler yeni sezona nasıl döndü

Paramparça (Star TV - Pazartesi)
Geçen sezonun en başarılı dizisi, hayranlarını uçurumun kenarında meraktan tırnak yiyerek bırakmıştı. Dönüşünün muhteşem olması, o sualtı çekimlerinin çığır açması bekleniyordu. Fakat Paramparça tatsız bir sürprizle damdan düşer gibi bir bölümle ekrana döndü. Olaylar düzgün bağlanmadı. İlk bölümler cepten yiyip durdu, aynı çatışmalar temcit pilavı gibi önümüze kondu. Sonuç Kırgın Çiçekler ve Güneşin Kızları karşısında hüsran oldu.

Haberin Devamı

Diziler yeni sezona nasıl döndü

Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D - Perşembe)
Polat Alemdar Total’de “Hey babalar!” diye heybetli bir giriş yaptı ama AB izleyicisi İnadına Aşk’ın romantik ortamına sadık kalıp, vadiyi pek hoş karşılamadı. Yine de kitlesinin onu yaz boyu hevesle beklediğini anladık. İlk bölümde dürbünlü adam gizemi çözüldü ve olabildiğine hedef büyütüldü. Polat’ın karşısında dev operasyon planları ve bildiğiniz koca bir ordu var. Hayranlarını hararetli bir sezon bekliyor.

Diziler yeni sezona nasıl döndü


Kaderimin Yazıldığı Gün (Star TV - Salı)
Sezonun en tatsız başlayan dizilerinden biri. AB’de dokuzuncu sıradan sezona girdi ve ‘Aşk Yeniden’le yarışacak derken ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın da gerisinde kaldı. Defne’yi kötülüğün doruklarında bırakmışken daha da yılan bulduk. Öte yandan Kahraman ve Elif’in ağdalı hikâyesi civcivli salı gününe ağır geldi.

Haberin Devamı

Diziler yeni sezona nasıl döndü


Aşk Yeniden (Fox TV - Salı)
Zeynep ve Fatih bıraktıkları yerden, aynı tatlılıkla ekrana döndüler. ‘Aşk Yeniden’ cephesinde rating açısından bir sürpriz yaşanmadı; dizi yine kanalının yüzünü güldürdü. Hikâye biraz cepten yeme eğilimleri gösterse de, ilerleyen bölümlerde tempoyu korumayı başarabilecekler mi göreceğiz.

DİZİLERE ALTERNATİF YENİ SEZON PROGRAMI

Buyur Burdan Yak (Kanal D - Cuma)
Star’ın ‘Eğlendirme Dairesi’ne Kanal D’nin cevabı Doğa Rutkay’ın varyete programı Buyur Burdan Yak. Show TV’deki babası Güldür Güldür’le, büyükbabası Çok Güzel Hareketler Bunlar arasında.

Big Brother (Star TV - yakında)
Bir süre sonra buralar Big Brother dolacak! Sezonun en iddialı reality programı, BBG zamanları nostalji tramvayına atlamak isteyenler için geliyor.

O Ses Türkiye (TV8 - 4 Ekim - Pazar)
O Ses Türkiye’nin yeni sezonunda jüri koltuğunda Murat Boz, Ebru Gündeş, Hadise ve Gökhan-Hakan Özoğuz var.

BAKMADAN GEÇME!