Demet Şener moda ve sağlık programı sunacak

Güncelleme Tarihi:

Demet Şener moda ve sağlık programı sunacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 18:38

Uzun bir aranın ardından geçtiğimiz günlerde bir defileye katılarak podyumlara ger dönüş yapan ünlü manken Demet Kutluay, evde oturmaktan sıkıldığını belirterek artık çalışma zamanının geldiğini söyledi. Detayalar haberimizde…

Haberin Devamı

Basketbolcu İbrahim Kutluay ile evliliği ve ardından çocuklarının olması nedeniyle mankenliğe uzun bir süre ara veren Demet Şener, geçtiğimiz günlerde podyuma çıktı.

Uzun bir aranın ardından podyumlara geri dönen Şener, artık çocuklarının büyüdüğünü ifade ederek çalışmak istediğini söyledi. Çocuklarının küçük olduğu dönemde kendisine gelen teklifleri reddeden Kutluay, "İrem 9.5, Ömer ise 7 yaşında. Artık çalışma zamanım geldi" dedi.

Yakında bir televizyon programıyla ekrana dönmeye hazırlanan Demet Şener Kutluay'ın moda ve sağlık ağırlıklı bir program hazırlayıp sunacağı öğrenildi. Eski modelin en büyük destekçisi ise eşi İbrahim Kutluay.

Demet Şener moda ve sağlık programı sunacak

Haberin Devamı

Demet Şener Kimdir?

11 Nisan 1977 Bursa doğumlu olan Demet Şener, oyunculuk ve mankenlik yapmaktadır. Annesi Naime Şener ve babası Fikret Şener'in üç çoçuğundan en küçüğüdür.

Ercüment ve Enis adlarında iki abisi bulunmaktadır. Nişantaşı Kız Lisesinden mezun olmuştur. 1995 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci olmuştur.

15 Temmuz 2005 tarihinde milli basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlenmiştir. Bu evliliğinden 12 Haziran 2006 doğumlu İrem adında bir kız çocuğu ve 27 Mart 2009 doğumlu Ömer isimli oğlu bulunmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!