Deadpool'a Çin'den yasak geldi

Güncelleme Tarihi:

Deadpoola Çinden yasak geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 16:15

Marvel'ın en huysuz süper kahramanlarından olan Deadpool'un vizyon tarihine kısa bir süre kalmışken beklenmeyen bir gelişme yaşandı. +18 yaş sınırlaması ile vizyona girmesi bekleniel Deadpool Çin'de yasaklandı!

Haberin Devamı

İlk olarak 2009 yılında X-Men Orgins: Wolverine filminde izleyicilerin karşısına çıkan Deadpool karakteri uzun yılların ardından kendine has filmle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Marvel evreninin en huysuz, alaycı ve ağzı bozuk süper kahramanı olarak bilinen Deadpool için kötü haber Çin'den geldi.

 

AŞIRI VAHŞİ BULUNDU

Deadpoola Çinden yasak geldi

Ortaya çıkan haberlere göre Çin sansür kurulu Deadpool filmini aşırı vahşi ve fazla cinsel içerikli bulduğu için filmin genel olarka gösterimini yasakladı. State Administration of Press, Publication, Radio, Film and Television adlı kurum tarafından gerçekleştirilen yasaklamayı PG-13 kurgusu dahi kurtaramadı.

 

Haberin Devamı

   

    

 

Haberin Devamı

FİLMİN GİŞESİNİ BÜYÜK ÖLÇÜDE ETKİLEYECEK

Deadpoola Çinden yasak geldi

Son yaşananlara göre Deadpool'un dünyanın en büyük sinema endüstrisine sahip olan Çin'de vizyona girememesi büyük hayal kırıklığı olacak gibi görünüyor. Öyle ki Yenilmezler: Ultron Çağı, Galaksinin Koruyucuları ve Ant-Man filmlerinin Çin'deki gişe başarısı düşünüldüğünde filmin gişesinin fazlasıyla etkileneceği düşünülüyor.

 

Deadpoola Çinden yasak geldi
 tarafından hazırlanmıştır. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!