Deadpool filminde kullanılan görsel efektler

Güncelleme Tarihi:

Deadpool filminde kullanılan görsel efektler
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 12:47

Görsel efektler sinemanın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Atomic Fiction tarafından yayınlanan video, Deadpool filminde ne denli görsel efekt kullanıldığını gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

Yaş sınırlamalı olarak vizyona giren ve gişe başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Deadpool, ikinci filmle yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki ya Ryan Reynolds'ın canlandırdığı X-Men evreninin sevilen karakteri Deadpool için dublör kullanıldı mı?

DEADPOOL FİLMİNDE KULLANILAN GÖRSEL EFEKTLER

Aslında sinemaseverler Ryan Reynolds'ın Deadpool'u canlandırırken gerçekten köprüden atlayarak, hızlı bir şekilde giden arabanın üstüne atlamadığını biliyor. Ancak bu sahnede dublör kullanıldı mı sorusu aklımıza takılıyor. İşte burada sinemanın olmazsa olmazlarından olan görsel efektler devreye giriyor. Bu sahne ve aksiyonun üst düzeye çıktığı sahneler VFX yardımıyla izleyiciye sunuluyor.

Haberin Devamı

Sinemaseverler her ne kadar görsel efekt kullanılan sahneleri görüp büyüyü bozmak istemeseler de, bu sahneler ayrı bir merak konusu oluyor. Bu sahneleri yapan Atomic Fiction yayınlamış olduğu videoda Deadpool'un merak edilen efektli sahnelerini gösteriyor.

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!