Çocuklar okusun diye

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar okusun diye
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2015 14:38

Gelirinin tamamının KSV’ye bağışlandığı, Kale Tiyatro Kulübü’nün bu yılki oyunu ‘7 Kocalı Hürmüz’ izleyicilerden tam not alırken, bilet satışından elde edilen gelirle maddi imkansızlıkları nedeniyle okula devam edemeyen çocuklar eğitim imkânına kavuştu.

Haberin Devamı

Tamamı Kale Grubu çalışanlarından oluşan Kale Tiyatro Kulübü, bu yıl yazar Sadık Şendil’in yazdığı ve Türk tiyatrosunun klasik eserlerinden biri olan ‘7 Kocalı Hürmüz’ oyununu Profilo Kültür Merkezi’nde sahneledi. Kale Tiyatro Kulübü, mesai saatleri dışındaki bütün zamanlarını bu oyunu başarıyla oynamak için harcadı.

Ortaoyun tekniğini kullanarak kendine özgü bir oyun olma özelliğiyle her temsil edildiğinde seyirci tarafından ilgiyle izlenen oyunda, amatör oyuncular profesyonelleri aratmadı.

EMRE TÖRÜN YÖNETTİ

Çocuklar okusun diye

KSV tarafından bir sosyal sorumluluk projesine dönüşen oyunun yönetmen koltuğunda tiyatro oyuncusu Emre Törün yer aldı. Bu projede sahne alan oyuncu kadrosunda ise Ahmet Cem Erol, Aynur Duzcu, Ayşenur Örnek, Birgül Akyar, Çiğdem Koca, Cihat Kuruoğlu, Doğan Özdoğan, Erhan Altan, Eyüp Teker, Hasan Oral, Musa Bozkurt, Şengül Kuşoğlu, Tuna Teker, Zeynep Bilge Özmen yer aldı.

Haberin Devamı

Geliri KSV (Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı) bağışlanan oyundan sağlanan gelirle maddi imkansızlıklar nedeniyle okula devam edemeyen çocukların eğitim için gerekli ihtiyaçları karşılanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!