Bu hafta hangi filmler vizyonda?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta hangi filmler vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 12:07

Haziran ayının ilk haftasında aksiyondan korkuya, gerilimden komediye birbirinden önemli yeni filmler boy gösteriyor. Bu hafta 3'si yerli olmak üzere toplamda 9 yeni film vizyonda.

Haberin Devamı

Beklenen filmlerin gösterime gireceği Haziran ayının ilk haftasında önemli filmler gösterime giriyor. 9 yeni filmin sinema salonlarında boy göstereceği haftada heyecanla beklenen oyun uyarlaması Warcraft, Nicolas Cage ve Elijah Wood'un yer aldığı Vurgun, yerli korku Şeytanın Çocukları-El Ebyaz, tanınmış isimleri bir araya getiren Sen Benimsin filmleri izleyiciyle buluşuyor. 3 Haziran'da vizyona giren filmler arasında ayrıca; Evrim, Benim Çılgın Düğünüm 2, Arama Motoru, Yaz Kampı, Sokak Köpekleri Bal ile Betty vizyona giriyor.

 

WARCRAFT

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Bu yılın en çok merak edilen ve beklenen filmlerinden Warcraft nihayet vizyonda. Video oyun tutkunlarının yakından tanıdığı World of Warcraft'ın sinema uyarlaması filmin yönetmen koltuğunda Duncan Jones oturuyor.  Ben Foster, Paula Patton, Dominic Cooper, Travis Fimmel, Daniel Wu, Clancy Brown, Ben Schnetzer ve Toby Kebbell gibi isimlerin yer aldığı film, orclar ve insanlar arasında geçen fantastik macerayı perdeye taşıyor. 

Haberin Devamı


VURGUN

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Alex Brewer ve Benjamin Brewer'in yönetmen koltuğunda oturduğu gerilim filmi Vurgun, iki polis memurunun geri dönüşü olmayan bir tavşan deliğine girmeleri ve yaşadıkları olayları perdeye taşıyor. Filmde Nicolas Cage, Elijah Wood, Sky Ferreira, Ethan Suplee gibi isimler yer alıyor.

SEN BENİMSİN

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Dakota Johnson, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts'ı bir araya getiren Sen Benimsin, İtalya'da tatil yapan çifti beklenmedik bir şekilde ziyaret eden eski sevgili ve baştan çıkarıcı kızı eski defterlerin açılmasına ve kıskançlık dolu hesaplaşmalara odaklanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Luca Guadagnino oturuyor.

Haberin Devamı

EVRİM

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Luclie Hadzihalilovic'in kamera arkasına geçtiği film ergenlik döneminin getirdiği fiziksel değişimlerden büyük acı duyan 10 yaşındaki Nicolas'ın kabusunu konu alıyor. Filmde Ethan Suplee, Max Brebant, Roxane Duran, Julie-Marie Parmentier gibi isimler yer alıyor.

ŞEYTANIN ÇOCUKLARI

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Bu haftanın tek yerli korku filmi olan Şeytanın Çocukları, Arkeoloji çalışmaları yapan bir ekibin ürkütücü ve bir o kadar da esrarengiz olayların yaşanacağı gemi maceralarına odaklanıyor. Oya Köksal ve Vedat Dikmetaş'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde Merve Sevi, Fırat Çöloğlu, Balamir Emren, Emin Gümüşkaya, Birgül Ulusoy, Ebru Sarıtaş, Cenk Torun gibi isimler yer alıyor. Senaryo ise Alper Kıvılcım tarafından yazılıyor.

Haberin Devamı

BENİM ÇILGIN DÜĞÜNÜM

Bu hafta hangi filmler vizyonda


2002 senesinde vizyona giren Benim Çılgın Düğünüm'ün yıllar sonra gelen devam filmi Portokalos ailesini bir kez daha perdeye taşıyor. Kirk Jones'un yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine, Lainie Kazan, John Stamos gibi isimler yer alıyor. 

ARAMA MOTORU

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Bu haftanın tek yerli komedisi olan Arama Motoru'nun yönetmen koltuğunda Atalay Taşdiken oturuyor. Mehmet Çiğdem, Mahmut Uyanık, Rahim Yalçın, Musa Çınar gibi isimlerin yer aldığı yapım, medeniyetler beşiği Anadolu coğrafyasının orta yerinde sevimli bir kasabada geçen bir gencin hikayesine odaklanıyor.

Haberin Devamı

YAZ KAMPI

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Yazar ve yönetmen olarak tanınan Alberto Marini'nin kamera arkasına geçtiği korku filmi Yaz Kampı, farklı arayışlar içinde olan dört Amerikalı arkadaşın korku dolu Avrupa seyahatine odaklanıyor. Filmde Diego Boneta, Jocelini Donahue, Maiara Walsh, Andres Velencoso, Alex Monner gibi isimler yer alıyor.

SOKAK KÖPEKLERİ BAL VE BETTY

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Fedai Çakır'ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği film, sokak köpeklerinin ihtiyaçlarından olan sevgi ve sahiplenmenin önemini anlatıyor. Filmde Sinem Göz, Yiğit Türken, Esila Sönmez, Toygun Ateş, Göknur Paslı, Yeliz Ateş ve yönetmen Fedai Çakır rol alıyor.

Haberin Devamı

sinemajor.com tarafından hazırlanmıştır.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!