Bu hafta 7 yeni film vizyonda!

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta 7 yeni film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2015 10:17

Kasım ayının ilk haftasında birbirinden önemli filmler gösterime girdi. Bu hafta sinemaya gitme niyetindeyseniz vizyona giren yeni filmlere göz atmanızı öneriyoruz. 6 Kasım haftasında Spectre, Cin Kuyusu, Sevimli Köpek Lotte, Düşlerin Terzisi, Gizli Dosya, Kariyer, Abluka filmleri vizyonda!

Haberin Devamı

2015 yılının sonlarına doğru beklenen filmler sinema izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Bu hafta vizyona giren yeni filmlerle aksiyonu, korkusu, dramı ve komedisi bol geçecek gibi görünüyor. Bu haftanın en çok beklenen filmi James Bond serisinin yeni filmi Spectre vizyonda! Film 291 kopyayla sinema salonlarına uğruyor. Daniel Craig'i yeniden Bond karakterinde izleyeceğimiz filmde sinema dünyasının önemli isimleri yer alıyor. Spectre'nin yanı sıra bu hafta Cin Kuyusu, Sevimli Köpek Lotte, Düşlerin Terzisi, Gizli Dosya, Kariyer ve Abluka filmleri bu hafta vizyona giriyor.

SPECTRE

 

Aksiyon tutkunlarının heyecanla beklediği filmlerden biri olan Spectre nihayet vizyonda! John Logan, Neal Purvis ve Robert Wade'in senaryosunu yazdığı filmin yönetmenliğini Oscar ödüllü Sam Mendes yönetiyor. Filmin başrolünde ise Daniel Craig, Ben Wishaw, Naomie, Ralph Fiennes, Monica Bellucci gibi isimler yer alıyor. James Bond'un yeni zorlu görevi SPECTRE olarak anılan gizli bir örgütü ortaya çıkarmak.

Haberin Devamı

CİN KUYUSU

 

Trendini devam ettiren yerli korku filmlerine bir yenisi daha eklendi. Murat Toktamışoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği film vizyona giren diğer yerli korku filmlerinden cin çıkarma ayini olmayan Türk korku filmi olarak aralarından sıyrılıyor. Filmde Sinem Sarızayim, Zeynep Buse Kale, Beril Özgür, Cemal Baykal, Asi Güner ve Emre Korkmaz gibi isimler yer alıyor.

SEVİMLİ KÖPEK LOTTE

 

Küçük sinemaseverlerin dikkatini çekecek olan yapımlardan biri olan Sevimli Köpek Lotte haftanın yeni filmlerinden. Letonya, Estonya ortak yapımı olan filmin yönetmenliği Heiki Ernist ve Janno Poldma üstleniyor. Çizgi Film, sevimli köpek Lotte'nin yaşadığı köyde iki mucitin birbirleriyle kıyasıya yarışmasını anlatıyor.

Haberin Devamı

DÜŞLERİN TERZİSİ

 

Rosalie Ham'in aynı adlı romanından sinemaya adapte edilen Düşlerin Terzisi bu haftanın önemli filmlerinden. Oscar ve BAFTA ödüllü Kate Winslet ve Liam Hemsworth'un başrollerini paylaştıkları filmde Hugo Weaving, Sarah Snook ve Judy Davis gibi isimler yer alıyor. Film, Tilly'nin kasabada yaptığı değişikliklere odaklanıyor.

GİZLİ DOSYA

 

Haftanın diğer roman uyarlamalarından biri olan Gizli Dosya, Mary Mapes'in ''Turth and Duty'' adlı kitabından uyarlanadı. Sinema dünyasının Oscar ödüllü oyuncuları Robert Redford ve Cate Blanchett'e Topher Grace, Bruce Greenwood, Dennis Quaid ve Elisabeth Moss gibi isimler eşlik ediyor. James Vanderbilt yönetmenliğinde vizyona giren film, Dan Rather ve Mary Mapes'in Amerika başkanı George W. Bush hakkında yaptıkları haber sonrasını beyazperdeye taşıyor.

Haberin Devamı

KARİYER

 

Haftanın yerli komedi filmlerinden olan Kariyer'in yönetmenliğini Suat Ay üstleniyor. Televizyon ve sinema dünyasının tanınan yüzlerinin yer aldığı filmde Dost Elver, Selvi Uyar, Umut Oğuz, Aziz Özuysal, Deniz Gönen, Özkan Çıarlı gibi isimler yer alıyor. Film, İstanbul'dan Malatya'ya giden ve başına binbir türlü olay gelen İsmail'in hayatına odaklanıyor.

ABLUKA

 

2012 yılında vizyona giren Tepenin Ardı filminin senaryosunu yazıp yönetmenliğini yapan Emin Alper'in kamera arkasına geçtiği Abluka bu hafta vizyonda! Mehmet Özgür, Berkay Ateş, Tülin Özen ve Müfit Kayacan'ın yer aldığı film Kadir isimli bir adamın, çöp toplayıcısı gibi görünerek muhbirlik yapmasına odaklanıyor.

Bu hafta 7 yeni film vizyonda


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!