Bruce Willis Bayrampaşa'da!

Güncelleme Tarihi:

Bruce Willis Bayrampaşada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 17:22

Dünya’nın en büyük beşinci akvaryumu Istanbul Sea Life’ta ünlü Hollywood yıldızı Bruce Willis’i görenler şok oldu. Forum İstanbul AVM’deki akvaryumda görüntülenen ve sosyal medyaya yansıyan Bruce Willis aslında gerçek değil, balmumu figürdü.

Haberin Devamı

Bayrampaşa'da bulunan Sea Life’ta gezen Bruce Willis, ziyaretçilerin ilgisiyle karşılaştı, fotoğraflar çeken ziyaretçilerin ilgisi büyük oldu. Forum İstanbul AVM’deki akvaryumda görüntülenen ve sosyal medyaya yansıyan Bruce Willis aslında gerçek değil, balmumu figürdü. 

Bruce Willis Bayrampaşada

İstanbul’da çok yakında kapılarını açacak dünyaca ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds’da sergilenecek olan Bruce Willis’in balmumu figürü büyük ilgi gördü. Ziyaretçilerinin daha ilk günden yoğun ilgisiyle karşılaşan Bruce Willis’in birebir kopyası olan figürü yaklaşık 15 gün boyunca ziyaret edilebilecek ve fotoğraf çekebilecek. Bruce Willis figürünü Aralık ayından itibaren  İstiklal Cadde’sinde açılacak olan Madame Tussauds İstanbul’da Türkiye’den ve dünyadan tarih , bilim sanat , spor , müzik, ve sinema alanından  60’a yakın isimle birlikte görebilecekler. Madame Tussauds İstanbul’da yer alacak diğer figürler arasında  Adile Naşit, Zeki Müren, Mazhar Fuat Özkan, Beyonce, Mimar Sinan, Mevlana ve Mustafa Kemal Atatürk da bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!