Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 12. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 12. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 15:32

Hayat Şarkısı'nın 12. bölümü geçmiş bölümleri aratmadı, neler neler yaşandı... Gelin beraber Hayat Şarkısı'nın 12. bölümün dedikosusunu yapalım...

Haberin Devamı

O GAMZELERE KARŞI KOYMAK ZOR DEĞİL Mİ HÜLYA’CIĞIM?

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 12. bölüm

Hülya’nın topladım eşyalarımı gidiyorum kozu Kerim’i paniğe düşürdü, tuttu kolundan çekti çıkarttı evden. Hülya’nın öfkesi ikinci plana atılmasınaydı, Kerim’inki ise yine yeniden kendini ifade edemeyişine… Çekti tuttu yolun ortasında, Hülya dinlemeyince de kendisine olan zaafını kullandı, neyse ki iyi niyetle.

Oturup konuştuklarında Kerim net bir şekilde “Gitme!” dese de bu Hülya’nın istediği şekilde değildi. Bir adam tarafından, üstelik sekiz yaşından sevdiğiniz bir adam tarafından düğün gecenizde terk ediliyorsanız –her ne kadar zoraki bir evlilik olsa da- üstüne adam bir de ülkeyi terk ediyorsa, bir miktar güven sorunu yaşıyorsunuz. Yani izleyen herkes böyle düşünmüştür, yanılıyor muyuz? 

 

Haberin Devamı

ÖYLE DELİ GİBİ BAKMA BAŞIM DÖNÜYOR KERİM!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 12. bölüm

Hülya, Kerim’in onu yanında sadece Mehmet için tuttuğunu sanıyor, Kerim bu konuda birçok adım atsa da ikna olmuyor. Ta ki Kerim’in evlenme teklifine kadar durum böyleydi en azından!

Kerim her şeye adım adım yeni baştan başlamak istiyor, Hülya buna güvenmek ve kendini bırakmak iste de aklının ‘Mehmet için’ kısmı daima açık kalıyor. 

 

KIRMIZILI KADIN ZEYNEP’İN ENTRİKASI BU SEFER İŞE YARAMADI!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 12. bölüm

Zeynep dizi tarihinin bir ikinci klişesini daha sunduğunda bu kez durumu çözümleyen Bayram Cevher değil, Hüseyin oluyor. “Hamileyim!” yalanını, çok sakin bir şekilde gün yüzüne çıkartıyor üstelik yalan söylendikten hemen sonra. Bu da bir başka tabunun yıkılmasını sağlıyor. Zeynep giderek herkesin güvenini kaybediyor ama Bayram ve Süheyla bu konuda yalan söyleme ihtimalini düşünmediklerinden ilk önce ılımlı yaklaşıyorlar, neyse ki Hüseyin zeki bir adam. Zeynep’in son kozu da elinde patladığında geriye Hülya’yı bitirme planı kalıyor, bu plan içinde ona gerekli olan kişi Cem. 

 

Haberin Devamı

KOMEDİ FİLMİNDE AĞLAYAN HÜLYA ÇOK TATLI DEĞİL MİYDİ?

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 12. bölüm

Kerim, evlenme teklifinin biraz hızlı olduğunu düşününce sinemaya gitme konusunda ısrarcı davranıyor, Hülya’nın ağlamak konusunda ısrarcı olduğu gibi... Hülya, Kerim’e sığınmak için limanın güvenli olduğundan emin olmak istiyor çünkü biliyor demir atarsa, o çapayı oradan hiçbir dalga çözemez. Kerim, Hülya’nın kalbini kazanma konusunda emin adımlar atıyor, yavaş yavaş ona güvenmesini sağlıyor, tane tane onu yanında kendisi için de istediğini anlatıyor. Durum böyle olunca, Filiz sorununu çözmek yine Hülya’ya kalıyor. 

  

BİR BAYRAM CEVHER KOLAY YETİŞMİYOR SEVGİLİ SEYİRCİ!

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 12. bölüm

Bayram’ın emekliliği evde olağan üstü hal yaşatıyor. Tüm gün pijamalarıyla oturan, her şeye karışan, bulmaca çözüp bahçeyle ilgilenen bir Bayram Cevher haliyle evin düzenini bozuyor. 600 metrekare ev yaptı adam, hala bir köşeye sığamıyor ama o da haklı. Otursun işte yakın gözlükleriyle, bulmacasıyla ne zararı var size? Biz seyirci olarak bu tatlı ve huzursuz yaşlı adamlara alışığız, onları yakından tanıyoruz ya bize çok sempatik gelmesi de bu yüzden!

 

ENTRİKALARDAN DUVAR ÖRÜLSE BİR TUĞLASI CEM’İN OLURDU!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 12. bölüm

Cem’i en az Filiz kadar sevmesek de aptal bir karakter olmadığını biliyoruz. Hülya’yı karşısına almak en son isteyeceği şey bile olamaz, çünkü biliyor ki o eski güçsüz kız yok. Hülya zaten batmış halini daha da batırır. E o da haklı olarak, Zeynep’le planladığı durumu Hülya’ya anlatıyor. Hem Zeynep’den evi kapıyor hem de Hülya’yla arasını aynı düzeyde tutuyor. Üstüne bir de Kerim’i arayıp durumu bildiriyor ki, olaylar iyice büyümeden çözülsün. Hülya bu, bir iki sallanır ama yıkılmaz öğren artık Zeynep. 

 

Haberin Devamı

ARTMAZSA YETMEZ!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 12. bölüm

Yemekte de sevgide de, artmazsa yetmez, ne güzel demiş Bayram Cevher’in babası. Tabii koca sini salatayı kim yiyecek bilinmez. Bayram Cevher’in emeklilik hayatı Süheyla için oldukça zorlu bir süreç olarak başladı. Her işe karıştığı gibi bir de günlük konuşma kotası var, Zeynep’le dahi sohbet etmeye çalıştığında durumun önemini kavrıyoruz. 

 

GÖZLERDE YİNE YAŞ VAR, KURUMADI O GÖZLER!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 12. bölüm

Sofranın keyfini Bayram Cevher’in telefonuna gelen fotoğraflar kaçırıyor. Hülya kurduğu plana harfiyen uymaya başlıyor zaten daha önce ağladığı belli olan gözlerini anında yaşartıp ‘mağdur’ moduna giriyor, haliyle Kerim de ev ahalisi de kıyamıyor. Zeynep hariç!Hülya öyle ağlarken, Kerim “Benim haberim var!” diyerek telefonu çaldığından beri suratının aldığı hale açıklık getiriyor.

Haberin Devamı

Cem onu arayarak planın ona düşen son kısmını yerine getirmiş, Bayram da durumu anladığında Hülya’yı azat ediyor ama sinir krizi Zeynep’e düşüyor. Evinden olduğu yetmiyor gibi bir de babasından ayar yiyen Zeynep, iyice köşeye sıkışıyor, yalan üstüne yalan söylüyor ama Hülya kadar becerikli olmadığın kuyruklarını birbirine bağlayamıyor.

 

KISKANAN KERİM’LER EN İZLENİLESİDİR

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 12. bölüm

Kerim, Cem’den ilk günden beri hoşlanmasa da hiç bu denli delirmemişti hiç. Hülya’nın o adamla iş yapmasına delirirken izleyici de en az Hülya kadar zevkten dört köşe oldu. Kerim bağırdıkça biz gülümsedik, Hülya gibi. İşte böyle, anla elindekinin kıymetini Kerim efendi. 

 

GÜLE GÜLE ŞEKEERİM! 

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 12. bölüm

Filiz, Hülya’nın planı doğrultusunda kendisini katil sandığından Kerim’i arayıp Almanya’ya döndüğünü bildiriyor. Evet, biraz fazla bir oyundu ama Filiz’den kurtulma ihtimali doğuracaksa yeridir. Hikâyelerde böyle karakterlere ihtiyaç vardır, hep olacaktır ama Filiz biraz fazla sinir bozucu. 

 

ASLAA, ASLA VAZGEÇEMEM SENDEN ASLA!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 12. bölüm

Hüseyin, pes etti derken kendisini Melek’in yanında buluyor. Melek’in Hüseyin’le gittiğini gören Kaya, Bahar’ı alıp kaçırıyor. Yine hız kesmeyen, her sahnesi ayrı izlenilesi bir bölüm oldu, bakalım gelecek hafta bizi neler bekliyor. 

 

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!