Beterböcek 2 yılan hikayesine döndü

Güncelleme Tarihi:

Beterböcek 2 yılan hikayesine döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 11:49

Beterböcek 2'nin çekileceği yönünde ortaya çıkan haberler heyecan yaratmıştı ancak kısa sürdü. Yönetmen Tim Burton, MTV News'a verdiği röportajda filmi bekleyenleri hayranlarını üzdü!

Haberin Devamı

Uzun yıllar sonra devamı çekileceği söylentileri dolaşan Beterböcek 2 için kötü haber geldi. Makas Eller, Ölü Gelin, Hayalet Süvari (Sleepy Hollow) gibi filmlere imza atan Tim Burton, MTV News'a verdiği röportajda sinemaseverleri bir kez daha üzdü. Daha önce filmin geleceği ile ilgili detaylar paylaşan Tim Burton ve Winnona Ryder, Beterböcek 2'nin çekileceği yönünde bir bilgi paylaşmıştı.

BETERBÖCEK 2 YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

Tim Burton'ın daha önce yaptığı açıklamada, Beterböcek 2'nin senaryosunun Warner Bros'a gönderildiğini söylenmişti. ShowbizSpy'a yaptığı açıklamada ise Warner Bros ile Tim Burton Beterböcek 2 için görüştü ve filmde Winona Ryder ile Michael Keaton'ın eski rollerine geri döneceğini belirtmişti. 

Beterböcek 2 yılan hikayesine döndü

Haberin Devamı

YAKIN ZAMANDA BETERBÖCEK 2 GELMEYECEK

Burton MTV News'a yapmış olduğu açıklamada Beterböcek 2'nin yapım aşamasında olmadığını ve ShowbizSpy'a böyle bir açıklama yapmadığını söyledi. Hali hazırda Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filminin tanıtımı ve Dumbo filminin yapımıyla haşır neşir olan yönetmenden yakın zamanda Beterböcek 2 filmi gelmeyecek bilgisi alındı.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!