'Beter Böcek 2' geliyor

Güncelleme Tarihi:

Beter Böcek 2 geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 13:29

Üzerinden 20 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen hala izlenilesi filmler arasında yer alan Tim Burton efsanesi Beetlejuice'in devamı geliyor. Tim Burton'ın açıklamasına göre, Warner Bros. ile Tim Burton Beetlejuice 2 için geri sayıma başladı.

Haberin Devamı

Hazır mısınız? Bu kez kesin geliyor! Geçtiğimiz yıllarda Beetlejuice'in devam projesi olan Beetlejuice 2'nin bir çok kez çekileceği konuşulmuş, filmle ilgili detaylar ortaya çıkmış, ancak geçen zaman içerisinde proje sessizliğe bürünmüştü. Çok şükür bu sessizlik uzun sürmedi ve Tim Burton'ın son günlerde yaptığı açıklamalar milyonlarca Beetlejuice hayranını heyecanlandırdı.

TIM BURTON'IN TANINDIĞI FİLM

1988 yılında Beetlejuice'i çekmesiyle adını tam anlamıyla duyuran Tim Burton, yeni bir akım başlatmıştı. Fantastik öğeler ve fanteziyi kara komedinin içerisinde harmanlamasıyla birlikte tüm absürtlüğü filme yansıtan Beetlejuice, kült yapımlar arasında en önemlisiydi. Dillere destan performans sergileyen  Winona Ryder ve Michael Keaton'ın yer aldıkları filmde; Alec Baldwin, Geena Davis, Jeffrey Jones gibi isimler yer almıştı. 

Haberin Devamı

Beter Böcek 2 geliyor

BEETLEJUICE 2 ÇEKİLECEK

1988 yılından beridir filmle ilgili net bir gelişme olmamışken, Tim Burton yönettiği  "Big Eyes" filminin tanıtımları sırasında Beetlejuice 2 için çalıştıklarını açıklasa da proje hep askıda kalmıştı. Son olarak Winona Ryder, katıldığı bir televizyon programında "bu büyük bir sırdı ama Tim Burton bunu dile getiriyorsa ben de söyleyebilirim sanırım" diyerek devam filminin geleceğini işaret etmişti. Tim Burton'dan gelen yeni detaylara göre Warner Bors. ve Tim Burton, Beetlejuice 2 filmini çekecek. Devam filminde Winona Ryder ve Michael Keaton tekrar kadroda yer alacak.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!