Bana değil role hayranlar

Güncelleme Tarihi:

Bana değil role hayranlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 09:52

Londra’da düzenlenen bir toplantıya konuşmacı olarak katılan Halit Ergenç, kendini şöhrete kaptırmadığını söyledi ve ekledi: “İnsanlar aslında bana değil, canlandırdığım karakterlere hayran.”

Haberin Devamı

HALİT Ergenç, İngiltere Kadın Platformu tarafından düzenlenen toplantıya konuk oldu. Londra’daki Haz Ev Cafe’de düzenlenen etkinlikte Ergenç için bir de sürpriz hazırlandı.

IKP üyeleri, söz ve müziği ünlü oyuncunun babası Sait Ergenç’e ait hicaz makamındaki “Şeytana Uyduk Bir Kere” şarkısını yine onun sesinden dinletti.

Sürpriz karşısında duygulanan Ergenç şöyle dedi: “Ben kendim olmaktan asla vazgeçmiyorum. Çünkü aktörüm. İnsanlar da aslında bana değil, canlandırdığım karakterlere hayran oluyorlar. Marlon Brando’nun çok etkilendiğim bir sözünü ilke edinmişimdir: Bir aktörün başına gelebilecek en kötü şey, kendi hakkında yaratılan efsaneye inanmasıdır.”

ŞÖHRET TARİFİ

Halit Ergenç, konuşmasını şu sözlerle noktaladı: “Şöhret insanlarla hiç yüz yüze gelmemek anlamı taşımaz. Tam aksi ben şöhreti insanlarla konuşabildiğim için seviyorum. Bugün burada sizlerle sohbet edebildiğim için de çok memnunum.”

 

Haberin Devamı

Bana değil role hayranlar

Benzin mi Dizel mi yoksa LPG mi? | Sarı Mikrofon

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!