Ah Canım Gülnur!

Güncelleme Tarihi:

Ah Canım Gülnur
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2014 13:42

90'ların meşhur 'Ah Canım Vah Canım'ı Gülnur Gökçe yeniden yorumladı.

Haberin Devamı

2000’lerin ortasında çıkan ve tarzı ile dikkat çeken “4 Yüz” grubu ile adını ilk kez duyuran, reklam ve seslendirme yaptığı projelere her gün bir yenisini ekleyen, geçtiğimiz yıl çıkardığı ilk solo albümü “Porselen Düşler” ile de ses getiren yorumcu Gülnur Gökçe, bu kez 90’lardan bir hit ile karşımızda; “Ah Canım”.

Ah Canım Gülnur

Piyasaya çıktığı 90’larda büyük bir ilgi ile dinlenen söz ve bestesi, o dönemdeki icracısı Ahmet’e ait olan “Ah Canım”, Gülnur Gökçe yorumu ve Uluğ Aydeniz düzenlemesi ile günümüze uyarlandı. Dr.Jingle stüdyolarında kaydedilen “Ah Canım”ın mixine Uluğ Aydeniz imza atarken, masteringi ise İngiltere Abbey Road Studios ekibi tarafından yapıldı.

Haberin Devamı

DANS DERSİ DE ALDI

Ah Canım Gülnur

Gülnur Gökçe “Ah Canım”ın video klibi için Süleyman Yüksel yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Beykoz Kundura Fabrikası’nda 22 saat süren çekimlerde Gülnur Gökçe, İ. Ü. Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olarak aldığı eğitim ve oyunculuğunun verdiği deneyim ile aldığı dans derslerini bileştirerek birbirinden farklı ve çarpıcı karelere imza attı.

Gülnur Gökçe yorumuyla “Ah Canım”, Jingle Box etiketiyle bu ay tüm dijital platformlar, radyolar ve müzik kanallarında dinleyiciyle buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!