Adele'in A'sı, Beyoncé'nin B'si: 2017 Grammy Ödül Töreni'nde devler konuştu

Güncelleme Tarihi:

Adelein Ası, Beyoncénin Bsi: 2017 Grammy Ödül Töreninde devler konuştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 10:52

Müzik dünyasının aylardır sabırsızlıkla beklediği 59. Grammy Ödül Töreni, ABD, Los Angeles Staples Center'da gerçekleşti. Geceye damgasını vuran isim ise, ilk albümünü 19 yaşında kaydeden ve o günden beri her albüm yayınladığında Grammy alan Adele oldu.

Haberin Devamı

Dünya müzik tarihinin en genç ve eşsiz seslerinden biri olan İngiliz müzisyen Adele, geceden 5 Grammy ödülü ile ayrıldı. Favoriler arasında olan ‘Kraliçe B’ lakaplı müzisyen Beyoncé ise, ikiz bebeklerine şarkılar söyledi. Sahne şovuyla ayakta alkışlanan Kraliçe, sahnede eşi Jay-Z için şov yaptı, kızı Blue Ivy’yi de sahne şovuna ortak etti ve sahnede ‘Kadınız, çoğalacağız, çoğaldık’ mesajı vererek seyirciyi yakaladı. Beyoncé geceden En İyi Müzik Videosu (Formation) ve En İyi Urban Albüm (Lemonade) 2 ödülle ayrıldı.

Adelein Ası, Beyoncénin Bsi: 2017 Grammy Ödül Töreninde devler konuştu

DEVLER LİGİ: LADY GAGA METALLICA’YLA, THE WEEKND DAFT PUNK'LA

Gecenin en iyi performansları arasında gösterilen bir diğer performans; Lady Gaga ve Metallica’nın ‘Moth into the Flame’iydi. Metallica ile Lady Gaga kırmızı halıda birlikte yürüdü, bu sırada ekibi görmek isteyen seyirciler arasında infial yaşandı.
The Weeknd ise Daft Punk’la birlikte ‘Starboy’ ve ‘I Feel It’s Coming’i söyledi. The Weeknd ve Daft Punk performansı, Grammy gecesine damga vuran en iyi sahne performanslarından biri oldu. Fransız ikili, 2014 yılında yayınladığı ‘Random Access Memories’ ile 6 Grammy kazanmıştı. Son dönemde daha çok sürpriz performanslarla dinleyiciyle buluşmayı tercih eden ve 2007 yılında bir kez İstanbul’da konser veren Daft Punk’ın önümüzdeki senelerde yine Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Adelein Ası, Beyoncénin Bsi: 2017 Grammy Ödül Töreninde devler konuştu

KÜFÜR ETTİ, ÖZÜR DİLEDİ 

Adele, geçtiğimiz sene kaybettiğimiz dünyaca ünlü müzisyen George Michael anısına ‘Fastlove’ı söylerken, küfür etti. Ünlü müzisyen, ‘Herkesten özür dilerim. Bu şarkıyı bu şekilde söyleyemem. Lütfen yeniden başlayalım’ dedi, alkışlar eşliğinde şarkıya yeniden başladı. ‘Hello’ ile Yılın Şarkısı ve ’25’ ile Yılın Albümü Grammy’lerini de koltuğunun altına alan Adele; ‘Ben Beyoncé’yi izleyerek, dinleyerek büyüdüm. Lemonade yayınlandığında, ‘Hayır, bu kadınla aynı sene albüm yapamam, bunu yapamam’ dedim' diyerek duygularını ifade etti. Beyoncé ise bu konuşmayı eli kalbinde dinledi.

Haberin Devamı

Dünyanın en çok kazanan müzisyenlerinden Bruno Mars’ın, yine geçtiğimiz sene kaybettiğimiz ünlü müzisyen Prince anısına, ona ithafen gerçekleştirdiği sahne performansı da büyük ilgi gördü.

Adelein Ası, Beyoncénin Bsi: 2017 Grammy Ödül Töreninde devler konuştu

TÜRK HAYRANLARI DEMI LOVATO’YU YALNIZ BIRAKMADI

CBS’ten canlı olarak yayınlanan gecede kırmızı halının en çok konuşulan isimlerinden biri Demi Lovato oldu. Türkiye’de de pek çok hayranı bulunan Lovato’nun fanları, ünlü ismi Grammy gecesinde yalnız bırakmadı ve Twitter’da Lovato’ya Türk fanlardan destek yağdı.

En İyi Yeni Sanatçı ödülü ise genç rapçi Chance the Rapper’ın oldu. En İyi Grup Pop Performansı dalında Grammy alan Twenty One Pilots ise, Grammy ödülünü pantolonlarını indirerek aldı. İkili, ‘Biz şarkı yapmaya karar verdiğimiz gün kayda iç çamaşırımızla girdik. Bu yüzden bu ödülü de iç çamaşırlarımızla almayı uygun gördük’ dedi. 

Haberin Devamı

En İyi Dans Kaydı kategorisinde Grammy alan ekip The Chainsmokers oldu. Grup, iki sene önce yayınladığı ‘Selfie’ ile zaten Türk dinleyicisini yakalamıştı. Chainsmokers 2016'da Daya ile işbirliği yaptığı ‘Don’t Let Me Down’ ile 2017'de Grammy ödüllü bir grup oldu. 

Gecede Megadeth, David Bowie, Cage the Elephant, Drake de Grammy aldı.

Adelein Ası, Beyoncénin Bsi: 2017 Grammy Ödül Töreninde devler konuştu

APPLE MÜZİK GRAMMY ÖNCESİNDE MÜJDE VERDİ

Dünyaca ünlü İngiliz komedyen James Corden ise, meşhur Carpool Karaoke serisini Apple Müzik ile devam ettireceğini 12 Şubat'ta duyurmuştu. Grammy gecesi için Instagram'dan eğlenceli paylaşımlar yapan Corden, Carpool Karaoke'ye Metallica'nın meşhur 'Master of Puppets' şarkısı eşliğinde Apple Müzik ile devam edeceğini YouTube'dan duyurdu.
Carpool Karaoke serisi için çekilen tanıtım videosunda Corden'a Will Smith, Billy Eichner, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler gibi isimler eşlik etti.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!