Keşke 30 Olsam

Güncelleme Tarihi:

Keşke 30 Olsam
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2004 14:18

Belli bir yaşa gelmiş pek çok insan gençlik yıllarına dönmek ister. Bunun tersi de mümkün elbette. Yetişkinliğe doğru yol alan pek çok yeniyetme de bir an önce büyümek ister. Yönetmenliğini Gary Winick'in üstlendiği Keşke 30 Olsam (13 Going on 30) bir an önce büyüyüp 30 yaşına gelmek isteyen bir genç kızın öyküsü üzerine kurulu sevimli bir komedi.

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU

1987 yılıdır ve Jenna 13 yaşında, kadınlığın eşiğinde bir genç kızdır. Sorun şudur ki yetişkinlik çarçabuk gelmemektedir. Jenna anne babası tarafından bunaltılmakta, okulun popüler çocukları ve adını bile doğru dürüst bilmeyen aşkı tarafından görmezden gelinmektedir. En iyi arkadaşı ve komşusu Matt Flamhaff’ten başka zaman geçirecek kimsesinin olmamasından sıkılan Jenna, 13. yaş gününe okulun havalı çocuklarını davet eder. Ama parti tam bir felakettir. “Cennette Yedi Dakika” oyunu için dolaba kilitlenen Jenna orada tek başına bırakılır ve kendini küçük düşmüş hisseder.

Dolapta yalnız kalan Jenna tüm kalbiyle bir dilek tutar: Bir yetişkin olsam da, hep istediğim hayata kavuşsam diye geçirir içinden.

Mucizevi bir şekilde dileği gerçek olur...

Haberin Devamı

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Gary Winick
Senaryo:Josh Goldsmith,Cathy Yuspa
Oynayanlar: Jennifer Garner , Mark Ruffalo, Judy Greer...
Resmi sitesi: http://www.sonypictures.com/movies/13goingon30

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!