Kertenkele 61. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 61. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 17:48

Kertenkele 61. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde hapisten kaçan Kertenkele'yi yakalamak için herkes seferber oluyor. Peki Kertenkele 61. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Kertenkele 61. fragmanı ekranlara geldi ve dizinin yeni bölümünde yaşananlar hız kesmeden devam ediyor. Kertenkele 61. bölümde hapisten kaçan Kertenkele'yi yakalamak için komiser Ünal harekete geçiyor ve gelen sürpriz telefonla Kertenkele'nin yeri ortaya çıkıyor. Peki Kertenkele 61. bölüm fragmanında başka neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar ve 61. bölüm fragmanı

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi... Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

Haberin Devamı

Kerktenkele son bölümde; Sokrat'ın tuzağına düşen Kertenkele, Ünsal'a yakalanmış ve tutuklanmıştır. Ancak Kertenkele'nin hapishanede kalmaya hiç niyeti yoktur. Zehra, bıçağı Sokrat'a vereni bularak Kertenkele'yi aklamaya çalışmaktadır, fakat bu hiç de kolay değildir. Öte yandan Zehra, Bahar'ı müştemilatta bir hayalet olduğu yalanıyla korkutup malikâneden kaçırmaya çalışmaktadır. Hicabi, Gizem'i bir erkekle yemekte görünce kendisini bir kıskançlık krizi içinde bulur ve kendisinin bile şaşıracağı şeyler yapar. Gizem'in babası Hicabi ve Gizem arasındaki durumdan haberdar olur ve böyle bir ilişkiye asla izin vermeyeceğini söyler. Kara Kemal, Melis için final maçına çıkacaktır. Ancak işler Kara Kemal'in hiç ummadığı bir şekilde gelişecektir. Akıncı'nın kimliğini öğrenmek isteyen Kertenkele ise Akıncı'nın, Hicabi'nin olduğu gerçeğini öğrenmek üzeredir.

 Kertenkele 59. bölümde neler yaşandı?

Uçuruma düşmeye ramak kala otobüsün içindeki herkes büyük bir mucize sayesinde kurtulur. Her şeye rağmen Kertenkele'nin Sokrat'a boyun eğmeye hiç niyeti yoktur. Bu arada Zehra'nın Bahar'a karşı olan kıskançlığı had safhaya ulaşmıştır. Zehra, Bahar'ın gözünün Kertenkele'de olduğunu düşünmektedir. Gizem, Hicabi'ye onu sevdiğini söylemeye karar verir ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir kaç zorlu denemeden sonra sonunda Hicabi'ye aşkını ilan eder. Kara Kemal'e dövüş maçları için koçluk yapmaya başlayan Melis, antrenmanlarda Kemal'in pestilini çıkarmaktadır, Melis'in Kara Kemal'le fazla zaman geçirdiğini fark eden Tülin durumdan şüphelenmeye başlamıştır. Öte yandan Sokrat, Kertenkele'yi hapishaneye düşürtecek bir tuzak hazırlar, Sokrat'ı öldürmeye karar veren Kertenkele'nin ise hiçbir şeyden haberi yoktur.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!