Kenan Işık'a kırgınım

Güncelleme Tarihi:

Kenan Işıka kırgınım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2012 20:48

'Kim Milyoner Olmak ister ? ' adlı programda Rauf Denktaş’ın sesini tanıyamayınca Kenan Işık'ın eleştirilerine maruz kalan yarışmacı konuştu.

Haberin Devamı

 İŞTE O ANLAR / WEB TV         

Merhum Rauf Denktaş’ın sesini tanımadığı için canlı yayın sırasında yarışmacı Aydilek Erem’e “Vah vah” diyerek sert bir dille tepki gösteren Kenan Işık" Böyle Bir Şey Var Mı? programına telefonla bağlandı ve konu ile ilgili açıklamada bulundu, “Şimdi izlediğim zaman biraz fazla yüklenmişim, yine de yapmamam lazımdı ama sıcak bir gündem olduğu için tepkimi gösterdim. Toplum olarak dikkatsiz bir toplum olduk. Etrafımızda açan çiçeği bile artık fark edemiyoruz. Aslında ben buna dikkat çekmek istedim. Yapmamam lazımdı ama boş bulundum. Doktora yapan bir genç kız. O doktoradan ne hayır gelir diye de hala düşünmüyor değilim. Ben kimseyi sorgulama durumunda da değilim. Ama bu bence iyi bişey değil. Halkı için savaşan çok az insan var lider vasıflı önder vasıflı insanlar. Rauf Denktaş öyle biriydi bunun bilinmemesi de beni biraz ürküttü” dedi.

Haberin Devamı

KENAN IŞIK’A KIRGINIM         

Yarışmacı Aydilek Erem de telefonla yayına katılarak, “Sesi tanıyamıyor olmak o insan hakkında bilgi sahibi olmamam anlamına gelmez. O gün de kırıldım. Kenan Işık’a kırgınım. Kenan Işık’ın bana özrü nasıl olacak çok merak ediyorum” dedi.

                   

 

 

 

 

 

 

                     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!