Ünlü oyuncu Osmanlı Akıncısı hazırlıklarına başladı!

Güncelleme Tarihi:

Ünlü oyuncu Osmanlı Akıncısı hazırlıklarına başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 14:20

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Osmanlı akıncısını canlandırmaya hazırlanıyor. “Son Osmanlı Yandım Ali” filminde de milli mücadeleye destek veren bir karaktere can veren İmirzalıoğlu, yeni rolü için hazırlıklara başladı. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yeni projesinde bir Osmanlı Akıncısını canlandıracak. İmirzalıoğlu, yeni projesi için hazırlıklara başladı.

Ay Yapım'ın projesinde, II. Viyana kuşatması sırasında İtalya'nın Moena köyüne giden, köyü özgürleştiren Osmanlı Akıncısı'nın hikayesi konu ediliyor. Projenin başrolünde Kenan İmirzalıoğlu yer alacak. İmirzalıoğlu, yaz aylarında İtalya'da projenin çekilmesi için bulunacak.

Senaryosu Ertan Kurtalan'a ait olan yeni projede, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu “İl Turco” lakaplı kahraman Osmanlı akıncısına hayat verecek. İmirzalıoğlu, yeni rolü için Osmanlı arşivlerinden o dönemi anlatan belgeleri incelemeye başladı.

Ünlü oyuncu Osmanlı Akıncısı hazırlıklarına başladı

Haberin Devamı

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 yılında Ankara'nın Balâ ilçesine bağlı olan Üçem köyünde dünyaya geldi. İmirzalıoğlu'nun soyu Akkoyunlu Uzun Hasan'a dayanıyor. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü mezunudur. 1997 yılında Best Model of Turkey'in finallerinde birini oldu. Ardından Mest Model of The World'katıldı ve birinci seçildi. Şu an oyunculuk yapıyor. Bir çok dizi ve filmde rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!