Kenan Doğulu isyan bayrağını çekti!

Güncelleme Tarihi:

Kenan Doğulu isyan bayrağını çekti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 14:07

Geçtiğimiz akşam düzenlenen bir davete katılan ünlü sanatçı Kenan Doğulu, dizi çekimlerinde olduğu için gelemeyen eşi Beren Saat ile ilgili “Beren, 200 dakika dizi çekiyor” açıklamalarında bulundu. Şarkıcı bu açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte haberin detayları…

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, önceki akşam Levent’te düzenlenen bir davete katıldı. Geceye yalnız gelen Doğulu, eşi Beren Saat’in dizi setinde olduğunu ve bu yüzden davete katılamadığını belirtti.

Davete yalnız gelen Doğulu, ekranların sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'de rol alan eşi Beren Saat'in sette olmasından dolayı davete gelemediğini belirtti. Şarkıcı ayrıca eşinin çok çalıştığını bu yüzden kendisiyle çok görüşemediğinden yakındı.

Kenan Doğulu isyan bayrağını çekti

“Beren, 200 dakika dizi çekiyor”

Davete yalnız gelen Kenan Doğulu çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eşi Beren Saat’in neden katılmadığı sorusuna ünlü şarkıcı sitem dolu sözlerle yanıt verdi.

Haberin Devamı

“Bugün arkadaşımı dinlemeye geldim, The Shot isimli grubu kurdu. Güzel bir gece oldu” şeklinde açıklamada bulunda.

Eşinin Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin çekimlerinde olduğunu söyleyen ünlü popçu sözlerine “Beren 200 dakika dizi çektiği için gelemedi. Haftanın altı günü çalışıyor, benim haddim değil ama dünya standardı bu değil” diyerek eşine destek oldu. Geçen haftalarda sahnede Zeki Müren taklidiyle beğenilen şarkıcı, “Barış Manço, Müslüm Gürses ve Zeki Müren taklidlerim iyi oluyor” şeklinde son verdi.

Kenan Doğulu isyan bayrağını çekti

Kenan Doğulu kimdir?

Kenan Doğulu, 31 Mayıs 1974 yılında İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya geldi. Aslen Gaziantep'li olan Doğulu, Serpil ve Yurdaer Doğulu çiftinin ortanca çocuğudur. Henüz 5 yaşındayken konservatuvarın piyano bölümüne birincilik ile girdi. 6 yıl piyano, flüt ve gitar dersleri aldı. Yurtdışı eğitimi ve ardından Bilgi Üniversitesinde okudu. 1993 yılında ilk albümünü çıkardı ve büyük bir çıkış yaşadı. Kariyeri boyunca bir çok başarılı albüm çalışması yaptı ve bir çok ödülün sahibi oldu.

Kenan Doğulu isyan bayrağını çekti

Haberin Devamı

Beren Saat kimdir?

Beren Saat, 26 Şubat 1984 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Başkent Üniversitesi'nde eğitim gördü. Henüz öğrenci olduğu bu dönemde Türkiye'nin Yıldızları yarışmasına katıldı ve ikinci oldu. Bu sayede Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekerek profesyonel oyunculuk hayatına adım attı. Bir çok film ve televizyon dizisinde rol aldı, reklam filmlerinde oynadı. Şu an, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Mahpeyker Kösem Sultan'ı canlandırıyor.

BAKMADAN GEÇME!