Kelebek dünyadan

Güncelleme Tarihi:

Kelebek dünyadan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2010 11:56

Haberin Devamı

Kelebek dünyadan

VİTRİN MANKENİ

Megan Fox, Interview dergisi için vitrin mankeniyle poz verdi. 24 yaşındaki seksi oyuncunun bu sıra dışı pozları, derginin haziran-temmuz sayısında yer alacak.


GÜZELLİK ELİNDEKİLERLE MUTLU OLMAKTIR

Heidi Klum, GQ Almanya için soyundu. Derginin temmuz sayısı için birbirinden seksi pozlar veren Alman manken, 37 yaşında ve dört çocuk annesi olduğunu hatırlatarak, “Güzellik, elindekilerle mutlu olmaktır” dedi.

KATY ŞOV
Katy Perry, geçtiğimiz gün Almanya’da düzenlenen bir modellik yarışmasının finalinde sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, sahne performansıyla olduğu kadar giydiği renkli kıyafetle de dikkat çekiciydi.

ROMANTİK YÜRÜYÜŞ

Uzun süredir aşk yaşayan ünlü manken Alessandro Ambrosio ile Kaliforniyalı işadamı Jamie Mazur, geçtiğimiz gün New York’taki Bar Pitti’de yemek yedikten sonra kısa bir yürüyüşe çıktı. Çift, bu romantik yürüyüşü ateşli bir öpücükle noktaladı.

KASLARINI SERGİLEDİ

Haberin Devamı

“Twilight”taki vampir rolüyle tanınan ve kısa sürede genç kızlardan oluşan geniş bir hayran kitlesi edinen Kellan Lutz, Men’s Health dergisi için üstsüz poz verdi. Derginin ağustos sayısı için objektif karşısına geçen 25 yaşındaki oyuncu, karın kaslarını gururla sergiledi.

YENİ AŞKI

“Grey’s Anatomy” dizisinin yıldızlarından Theodore Raymond Knight, yeni erkek arkadaşıyla görüntülendi. 37 yaşındaki oyuncu, erkek arkadaşıyla yemek yedikten sonra, New York sokaklarında el ele yürüyüşe çıktı.

ZORU BAŞARDI!

Kucağında 2 yaşındaki kızı Serhapina’yı, bir elinde kahvesini, diğer elinde de kızının içeceğini taşıyan Jennifer Garner, bir yandan da kızının küçük oyuncağına sahip çıkmaya çalışırken objektife takıldı. Günün sonunda ne içecekler döküldü ne de Serhapina mutsuz oldu...

GÜLÜMSEYİN

Bir süredir ortalarda görünmeyen Uma Thurman, kahverengi saçları ve retro kıyafetiyle bir film setinde ortaya çıktı. 40 yaşındaki oyuncu, görüntülendiğini fark edince kendi makinesini çıkarıp gazetecilere doğrulttu...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!