Kek yapmak rol yapmaya benzemiyor

Güncelleme Tarihi:

Kek yapmak rol yapmaya benzemiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

‘‘Ah Bir Zengin Olsam’’ adlı dizinin çekimleri sırasında kek yapması gereken Hülya Avşar, mikseri kullanamayınca mutfakta zor anlar yaşadı.

Dizide fakir bir aileyi çekip çeviren iki çocuk annesi dul bir kadını canlandıran Hülya Avşar, lotodan trilyonları kazanınca aldığı villada kek yapmaya kalktı. Kartal Tibet'in yönetmenliğini yaptığı dizinin ilerleyen bölümlerinde kolları sıvayıp, mutfağa giren sanatçı kek yapmaya başladı.

Ancak görünen o ki gerçek yaşamda Hülya Avşar'ın pek kek yapma pratiği yoktu. Çekimler sırasında mikseri kullanırken oldukça zorlanan Hülya Avşar, ancak birkaç çekimden sonra miksere hakim olmayı başardı ve kek yapma isteği gerçeğe dönüştü. Yoğun iş hayatı nedeniyle mutfak işleriyle arasının iyi olmadığını itiraf eden Avşar; ‘‘En zor rolleri denemeyi, mutfak işi yapmaya tercih ederim. Kek yapmak da dışardan göründüğü kadar kolay değilmiş’’ dedi.

Hülya Avşar, rol için bile olsa kek yaparken zorlanınca ‘‘Şu mutfak işleri hiç de kolay değilmiş’’ dedi. Kek yapma mücadelesindeki Hülya Avşar'ı dizide kızı rolündeki Özge Çatıkkaş izlerken, makyöz Mimay Muratoğlu da makyajını tazeledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!