Kedi gibi avıma atlar ve yakalarım

Güncelleme Tarihi:

Kedi gibi avıma atlar ve yakalarım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2011 00:00

Helin Avşar, Mecmua dergisi için ‘kedi kız’ oldu, motosiklet üzerinde poz verdi. İlişkilerinde de kedi gibi olduğunu söyleyen Avşar, “Dişi, güzel, asil ve kaliteli olduğu için beyaz kaplan olmak isterdim” diyor.

Haberin Devamı

* Mecmua için kedi kız oldunuz. Neden?       
- Kedi kız olmak hep hayalimdi. Michelle Pfeiffer ve Halle Berry’nin filmlerinden hatırladığım kareler çok seksi, sıra dışı, güzel bir kadın imajı çiziyordu kafamda. Çekim de çok güzel ve keyifli geçti.
* Kedigiller familyasından olsanız, hangisi olmak isterdiniz?
- Beyaz kaplan. Çok dişi, güzel, asil ve kaliteli olduğu için.
* Kediye benzeyen özellikleriniz var mı?
- Kedi çaktırmadan bir anda avına atlar ve avını yakalar. Ben de öyleyim. İstediğim, kafama koyduğum şeyi elde ederim.
* İlişkilerinizde kedi kız olur musunuz?
- Evet, bazen yırtıcı bir kedi bazen de süt dökmüş kedi olurum. Özellikle aşık olunca süt dökmüş kedi gibi uysallaşırım.
* Aşık mısınız?
- Aşık değilim, yalan söylemeyeceğim. Dört aydır süren bir birlikteliğim var, çok güzel gidiyor. Aşk bir insanı ilk gördüğünde oluyor. Böyle elin ayağın titriyor, bayılacakmış gibi hissediyorsun, saçmalıyorsun filan...
* Ne zaman aşık oldunuz?
- 22 yaşındaydım. Uzun sürmedi, yurtdışında okuyordu zaten. Aşk bir süre sonra bitiyor. Şimdiki ilişkimde aşk yok ama sevgi, saygı var.

GÜZEL DEĞİLİM AMA SEKSİYİM

* Kendinizi seksi buluyor musunuz?
- Ben kendimi güzel bulmuyorum, seksi buluyorum. Benim için de bir kadının seksi olması, güzel olmasından daha önemli.
* Erkekler de sizi seksi bulur mu?
- Evet, erkekler seksi olduğumu söylerler. “Aaa çok güzel kız Helin” demezler ama “Çok seksisin” derler.
* En çok nerenizi beğenirsiniz?
- Gözlerimi ve bakışlarımı. Bakışımla deler geçerim...
* Beğenmediğiniz yeriniz neresi?
- Çok komik olacak ama alt karnımı beğenmem, ne kadar spor yaparsam eritemiyorum.
* Nasıl erkekler ilginizi çeker?
- Kesinlikle deli dolu olmalı ve spor yapmalı. Durağan hayatı olan, evden işe işten eve yaşayan biriyle asla birlikte olamam. Bir anda kavga edeceğiz, bir anda barışacağız. Barıştıktan sonra sevişeceğiz. Bayılırım böyle ilişkiye. Hep oyunlar, katakulli olmalı ilişkilerimde. Yorucu oluyor ama seviyorum.
* İhtiraslı olmalı yani?
- Evet. Bence herkes ihtiras sever ama itiraf etmez. Kavga etmeyi çok seviyorum. İlişki çok iyi gidiyorsa bir sorun yaratırım, kavga çıkarırım. Enerji patlaması yaşayalım, ayrı kalalım filan isterim...
* Erkekler nasıl yaklaşıyor peki sizin bu tavırlarınıza?
- Gördüğün gibi, evlenemediğime göre katlanamayıp kaçıyorlar! (Gülüyor) Katlananlar da var, bu yönümü sevenler de oluyor. Zaten karşıma hep ihtiraslı erkekler çıktı.

Haberin Devamı

SEKS OLMAZSA İLİŞKİ OLMAZ

* Seksi seviyor musunuz?
- Seviyorum, yalan mı söyleyeyim şimdi... (Gülüyor) Bence seks olmazsa bir ilişki de olmaz. Seksin bittiği yerde ilişki biter. Ten uyumu çok önemli. Bir ilişkiyi ayakta tutan sekstir.
* Bir gün sizin için “Helin Avşar evinin kadını oldu” denecek mi?
- Olabilir tabii. Hem de her an aniden bile olabilir.
* Anne olmak istiyor musunuz?
- Hem de çok istiyorum. Evlenmeyi o kadar istemem ama çocuğum olmasını çok istiyorum.
* Evlenmeden çocuk yapar mısınız?
- Sperm bankasından çocuk sahibi olmak bana eskiden çok garip gelirdi. Ama çok ileride eğer evlenmezsem düşünebilirim. Çünkü çok istiyorum çocuk sahibi olmayı.
* Yıllar içinde değiştiniz mi?
- Hem de çok değiştim. Eskiden her gün “Haydi partiye gidelim, coşalım” durumunda yaşardım. Şimdi hiç öyle isteklerim yok. Huzuru, dinginliği çok seviyorum artık. Dünyada olan biten her şeyi öğrenmeye çalışıyorum.
* Sizdeki bu dönüşümün nedeni nedir?
- Yaşım. 30 yaşındayım. Her şey yaşında yaşanmalı. Eskisi gibi değilim, yoruluyorum. Çünkü çok çalışıyorum, eskiden çalışmazdım.
* Özlüyor musunuz eski günlerinizi?
- Hiç özlemiyorum. O yıllarımı çok güzel, çılgınca yaşadım. İleride aklımda kalacak “Şöyle de eğlenseydim, şuraya da gitseydim” diyeceğim hiçbir şey yok. Yaşadığım hiçbir şeyden de pişman değilim.

Haberin Devamı

GOOGLE’DAN NEFRET EDİYORUM

* İnternette hakkınızda yazılanlar sizi rahatsız ediyor mu?
- Google’dan nefret ediyorum. Bu çok büyük bir konu, iyi ki açtınız. Kaç sene önceki olaylar, çoğu da yalan. Bunları kaldırmak için avukatıma başvurdum ama kaldıramıyoruz yazılanları. İleride çocuğum olduğunda bunları mı okuyacak? Çok rahatsız oluyorum. Ben kafamda çoktan sildim bazı şeyleri.

BAŞARISIZ GİBİ GÖRÜNÜYORUM AMA...

* Birçok iş yaptınız, çoğu da başarısızlıkla sonuçlandı. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
- İki tane dükkânım vardı, bir atölyem. Altımda 12 kişi çalışıyordu ve yaşım 24’tü. O yaşlarda birtakım şeyleri kaldıramıyorsunuz. İşyeri sahibi olmak çok büyük bir sorumluluk, bana zor geldi. Ama bir sürü şey denedim ve hepsi bana çok şey kattı. Başarısız gibi görünsem de aslında bana çok büyük katkıları oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!