Kayınpedere alyanslı cevap

Güncelleme Tarihi:

Kayınpedere alyanslı cevap
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2012 00:00

Kendisinden 14 yaş küçük işadamı Alican Özbaş’la Kuşadası’nda gizlice evlenen Meltem Cumbul, Karaköy’de görüntülendi. Kayınpederi Erol Özbaş’ın hakkında sert açıklamalar yaptığı Cumbul, ‘istenmeyen gelin olduğu’ iddiası hatırlatılınca objektiflere alyansını gösterdi.

Haberin Devamı

BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİLER (FOTO-GALERİ)

GEÇTİĞİMİZ hafta sürpriz bir kararla kendisinden 14 yaş küçük turizmci Alican Özbaş’la Kuşadası’nda nikâh masasına oturan Meltem Cumbul, eşini İzmir’de bırakıp İstanbul’a döndü. Kayınpederi Erol Özbaş’ın hakkında sert açıklamalar yaptığı ünlü oyuncu, önceki akşam Karaköy’deki bir restoranda yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi. Mekân çıkışında görüntülenen Cumbul, muhabirlerin ısrarlı sorularına rağmen konuşmaktan kaçındı. Sessiz kalmayı tercih eden oyuncu, eşinin ailesinin kendisini istemediği iddiası hatırlatılınca da objektiflere alyansını gösterdi.




Bizim oğlan annesini özledi
Sürpriz nikâhın ardından Meltem Cumbul’un ‘istenmeyen gelin’ olduğu öne sürülmüş, Alican Özbaş’ın babası Erol Özbaş da iddiayı doğrular nitelikte açıklamalar yapmıştı. Oğlunun nikâhına katılmayan Özbaş, “Nikâha katılmadım, çünkü haberim olmadı. Benim oğlan herhalde annesini çok özledi, o yüzden kendisinden 14 yaş büyük Meltem Cumbul’la evlendi. Meltem Cumbul da öğrendiğim kadarıyla daha çok çıtır gençlerle ilgileniyormuş. Biliyorsunuz ben geçmişte imam nikâhları kıyıyordum, bizimki resmi nikâh yapıyor. İyi bir çocuk olduğu için kanunlara uyuyor” demişti.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!