Karagül’ün Oğuz’u Ogün Kaptanoğlu'ndan örnek davranış!

Güncelleme Tarihi:

Karagül’ün Oğuz’u Ogün Kaptanoğlundan örnek davranış
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 14:22

Fox TV ekranlarında yayınlanan Karagül adlı dizide Oğuz komutan’ı canlandıran Ogün Kaptanoğlu, tam anlamı ile örnek bir davranış sergiledi. Rol aldığı dizinin çekimleri sırasında yanına gelen bir çocuğu çok mutlu etti.

Haberin Devamı

Karagül dizisinin Gaziantep ile Halfeti'de gerçekleşen çekim çalışmaları sırasında sete gelen küçük bir çocuk dizinin Oğuz komutanı Ogün Kaptanoğlu ile birlikte bir fotoğraf çektirmek istedi.

Küçük çocuğun ayakkabı ve kıyafetlerinin eskimiş olduğunu gören Kaptanoğlu, onun durumuna çok üzüldü. Hemen yardımcısına bir miktar vererek küçük çocuğun tüm giyim ihtiyaçlarının giderilmesini istedi. Bir alışveriş merkezinde küçük çocuğu tüm kıyafet ve ayakkabı ihtiyacı karşılandı. Ogün Kaptanoğlu, setteki sempatik tavırları ile dikkat çekip herkesin sevgisini kazanıyor. Ünlü oyuncunun, set dışında da yanına gelen hayranlarına gayet sıcak davrandığı ve ilgili olduğu dikkat çekiyor.

Karagül’ün Oğuz’u Ogün Kaptanoğlundan örnek davranış

Haberin Devamı

Ogün Kaptanoğlu kimdir?

Ünlü oyuncu Ogün Kaptanoğlu, 1977 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Kaptanoğlu, 1989 yılında Hülya Avşar ve Hakan Ural'ın başrollerini oynadığı Fotoğraflar filminde Ahmet rolünü oynadı. Sonrasında Hababam Sınıfı Merhaba, Hababam Sınıfı Askerde, Hababam Sınıfı 3 buçuk, Amerikalılar Karadeniz'de 2 gibi filmlerde rol aldı. Parmaklıklar Ardında ve Ay Tutulması adlı dizilerde oynadı. Şu anda Karagül dizisinde Oğuz Komutan adlı karakteri canlandırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!