Karagül 108. yeni bölümünde Melek ölüyor mu? - izle

Güncelleme Tarihi:

Karagül 108. yeni bölümünde Melek ölüyor mu - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 13:43

Karagül 108. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV'nin ilgiyle takip edilen dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İzleyiciyi bu akşama hangi sürprizler bekliyor? Karagül 108. bölüm fragmanı ve yaşanacak olaylar ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Büyüleyici topraklarda etkileyici bir hayat hikayesinin anlatıldığı ekranların fenomen dizisi Karagül bugün sürprizlerle dolu yepyeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Entrika, intikam, dram yüklü sahneleri ile izleyiciyi kendine hayran bırakan dizinin bu akşam yayınlanacak olan 108. yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak?

Başrollerini Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Özlem Conker ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı sevilen dizi Karagül’ün oyuncu kadrosunda Mesut Akusta, Şerif Sezer, İlayda Çelik, Ayça Ayşin Turan, Özcan Deniz, Hilal Altınbilek, Sebahat Kumaş, Hülya Duyar, Burak Çelik, Ogün Kaptanoğlu, Yalçın Ertürk gibi sinema ve televizyon dünyasının usta isimlerin yer alıyor.

Karagül‬ 108. Bölüm Fragmanı

Haberin Devamı

Sevilen dizinin 108. bölüm fragmanı seyirci ile buluştu. Gerek etkileyici senaryosu gerek güçlü oyuncu kadrosu ile televizyon dünyasının iddialı yapımlarından biri olan Karagül’de bu akşam soluk soluğa izleyeceğiniz heyecanlı sahneler sizleri bekliyor. İşte detaylar…

Karagül 108. bölümde neler yaşanacak?

Sabri’nin intikamını almak için Merdan’ı öldüren Melek, bundan sonra yaşayacağı hayat için kendini hazırlamıştır.

Ancak unuttuğu bir şey vardır. Rüstem ve Gülizar bu yaptığını Melek’e ödetmek için ant içmişlerdir. Canı yanan Rüstem aynı acıyı Şamverdi ailesine yaşatmak ister ve harekete geçer. Baran’ı kaçırma planı yapar. Ancak o sırada Baran’ın yanında Ebru da vardır. Bu yüzden Ebru’yu da Baran ile birlikte kaçırır.

Ölümün eşiğinde olan Baran ve Ebru bakalım bundan sağ kurtulabilecekler mi? Kendine biçtiği hayata razı olan Melek, aldığı intikamın Şamverdi ailesinin kaderini değiştireceğinden habersizdir.

Karagül 108. yeni bölümünde Melek ölüyor mu - izle

Karagül son bölüm özeti

Melek, Özlem ve Kadriye’nin ısrarlarına rağmen Sabri’nin öcünü almak ister ve kendini tehlikeli bir mücadelenin içine atar. Melek için tehlike hiç bitmeyecektir.

Haberin Devamı

Baran, Ebru ve kardeşleri için amcasına kafa tutar. Narin, Baran için ne kadar çok endişelense de onu durduramayacağını anlar.

Bara ise her ne kadar Ebru’ya karşı öfkesi geçmese de, kardeşleri ile yakınlaşmaya devam eder. Kadriye ise yıllardır saklamaya çalıştığı günahları ile yüzleşmeye başlayacaktır. Hesaplaşmak zorunda kalacağı büyük sırları yavaş yavaş karşısına çıkmaya başlar.

Kendal ve Kenan arasındaki savaş devam eder. Bu mücadele artık kanlı bir savaşa dönüşür. Her iki taraf da kaçınılmaz son ile yüzleşecektir.

Evliliğe adım adım yaklaşmışken Ada ve Serdar, arasında tatsız tartışmalar yaşanmaya başlar. Ada’nın öğrendiği sır Maya ile aralarının açılmasına neden olurken, bu olaydan Emre de nasibini alır.

BAKMADAN GEÇME!