Karagül 106. bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Karagül 106. bölüm fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 10:08

FOX TV ekranlarının başarılı yapımı Karagül, hız kesmeden devam ediyor. Her bölümde ayrı bir olayın yaşandığı Karagül’ün yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Karagül 106. bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Karagül 106. bölümde sular durulmuyor. Kendal kimin üzerine yürüyor? Kenan kiminle dövüşüp, yaşananların öcünü almak istiyor?

KARAGÜL 106. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ada’nın gebelik testini bulan Kendal, Ada’nın üzerine yürür ve kızın hamile kaldığını konağa duyurur. Ada ise Kendal’a kendine karışmamasını söyler. Yaşananları gören Serdar ise Ada’ya hiçbir şey söyleyemez. Kenan’ın geri dönmesinin ardından Kendal’ın istediği her şeyi yaptığı günler geride kalmıştır ve bu Kendal’ın öfkesinin artmasına neden olmaktadır.

Baran ise Narin’e Ebru’ya yaklaşmak istemediğini, ama her fırsatta kendini onu izlerken bulduğunu itiraf eder.

Kenan ise Kendal’dan yaşananların hesabını sormaya ant içmiştir. Ateş çemberinin içinde birbirine giren iki kardeş ölümüne dövüşürler. Bu dövüşten galip çıkan kim olacaktır?

Haberin Devamı

Karagül 106. bölümüyle 29 Ocak Cuma günü FOX TV ekranlarında olacak!

KARAGÜL ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Baran ve Nazlı ortadan kaybolmuştur. Bu durum Narin ve Ebru’nun beraber hareket etmesine neden olur. Baran’ın başı Nazlı yüzünden belaya mı girmiştir? İki anne korkuları her ne kadar artsa da bu korkularla baş etmeye çalışırlar ve Baran’ı aramaya koyulurlar.

Melek ise evliliğe doğru hızlı adımlar atmaktadır. Kadriye ise kızının neden bu kadar evlenmek istediğini bir türlü çözemez. Ama Melek’i Rüstem’e vermemekte kararlı olan Kadriye ne yapacağını planlamaya başlar.

Ama Melek kimsenin onu geri çeviremeyeceği bir yoldadır artık.

KARAGÜL 106. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!