Kara Sevda 35. bölüm sezon finali fragmanında büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 35. bölüm sezon finali fragmanında büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2016 11:03

Kara Sevda dizisi bu hafta sezon finali yapıyor. Dizinin 35. bölüm fragmanında büyük sır ortaya çıkıyor.. Kara Sevda bu hafta nefes kesecek sezon finali ile ekranlara gelecek. Peki Kara Sevda 35. bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

Kara Sevda bu hafta sezon finali ile hayranlarını ekrana kilitleyecek. Kara Sevda 35. bölüm fragmanında Emir'in şoke eden fotoğrafları ortaya çıkıyor ve işler çok farklı bir boyut kazanıyor. Kara Sevda sezon finali bu hafta ekranlara gelecek. Peki dizinin yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

Kara Sevda 34. bölüm ekranlara heyecan dolu bir bölüm ile geldi. Dizinin son bölümüne Kemal'in nişanında yaşananlar damga vurdu. Kara Sevda 34. bölümde bu hafta Nihan aldığı haber karşısında daha fazla dayanamaz.. Kara Sevda 34. bölümde yaşanan olaylar bir sonraki bölümde izleyicileri merakta bıraktı. Peki Kara Sevda 34. bölümde neler yaşandı? 



KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asu’nun, Emir’in elinden kurtulmak için ortaya attığı sırrın şiddeti, daha ilk anda tahmin edemediği bir boyuta ulaşır. Nihan, sevdiği adamın canı için hayatının en zor kararını verir. Kemal, Emir ve Nihan’la geri dönüşü olmayan bir yüzleşme yaşar. Bu yüzleşmenin en büyük kaybedeni Nihan olacaktır.

Haberin Devamı

Kemal’in öfkesi Asu’nun bütün çabalarına rağmen dinmez. Zeynep, Kemal’i karşısında bulduğunda büyük bir sınav verir. Öte yandan Nihan’la Emir arasındaki hesaplaşma Ozan’a kadar uzanır. Sarsılan dengeler, Emir’i bütün sorunlarını çözecek yepyeni ve büyük bir plan yapmaya iter ve Asu’yla yeni bir pazarlık masasına oturur. Ozan ise Zeynep’in yönlendirmeleriyle hayatının en yanlış kararını alır. Kemal’le Nihan arasında, Nihan’ın Emir’e dönüşüyle başlayan kırılma, yaşayacakları son olayla büyük bir uçuruma dönüşür. Nihan’ı hayatından kazıyıp atma zamanı gelmiştir. Kemal, Asu’nun hayatıyla ilgili büyük bir savaş verdiğinden habersiz, geleceğini Asu’yla birlikte kurmaya karar verir.

KARA SEVDA 34. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nihan bu haberi aldığında yüreğinin ağrısı taşıyamayacağı kadar ağırdır. Aldığı nefes bile içinde başlayan yangına rüzgar olur. Kemal’le Nihan karşı karşıya geldiğindeyse iki kara sevdalı kalplerindeki aşka rağmen birbirlerinden çok uzak iki noktadadır.

Emir, büyük planını noktalayabilmek için Kemal’in nişan gecesinde son bir adım atmalıdır. Asu, en mutlu gününde Emir’in gölgesini üstünde hissederken; Kemal ise Asu’yla nişanlanmadan önce Nihan’la bir araya gelir. Birbirlerine veda ettiklerini düşünseler de, kaderleri onları asla koparmayacaktır.

Haberin Devamı

Kemal’le Asu’nun nişan gecesi, Kemal’le Nihan’ın kara sevdasına bir düğüm daha atarken; büyük bir fırtınanın yaklaştığını haber eden rüzgar çoktan başlamıştır.

Kara Sevda 34. bölümde neler yaşandı?

Yıllardır üzeri örtülen “o gece”nin üstündeki sis perdesi sonunda aralanmaya başlar. Nihan, ilk taşı atan Kemal'e artık her zamankinden daha öfkelidir. Kemal ise, Emir ve Ozan için nihayet işlemeye başlayan adalet süreciyle ilgili inançlı bir bekleyişe girer. Emir ve Ozan'ın götürülmesiyle en az ilgilenen Asu olacaktır. Asu'yu karşısında gördüğünde Hakkı, Asu'nunkinden daha büyük bir şaşkınlık yaşayacaktır. Emir ve Ozan için aileler ve avukatlar seferber olur. Ozan için hayatı boyunca kaçtığı zor saatler başlarken, Emir parmaklıklar ardında intikam yeminini tazeler. Oradan çıkar çıkmaz iki eli kız kardeşinin yakasında olacaktır. Asu canını kurtarmak istiyorsa, o flaş diskleri amcasından almak zorundadır. 

Haberin Devamı

Kemal, başlattığı sürecin kaçınılmaz bir sonu olarak Nihan'ın öfkesiyle karşı karşıya gelir. Nihan bütün öfkesiyle Kemal'in karşısına dikildiğinde, hayattaki en değerli şeyinin, Ozan'ın hayatının hesabını soracaktır. Kemal derdinin ne Nihan ne Ozan olduğunun, sadece Emir Kozcuoğlu'na bedel ödetmenin derdinde olduğunu ne kadar anlatmaya çalışsa da Nihan'ın öfkesi ve hayal kırıklığı kolay kolay dinecek gibi görünmüyordur.
Emir'in içeriden çıkmasının an meselesi olduğunu bilen Asu, çareyi ondan korunabileceği tek yere, Kemal’e sığınmakta bulur. Kemal'in kanatları altında Emir'den saklanmaya çalışan Asu, onu neyin beklediğinin aslında farkındadır. Flaş disklere ulaşamadığı her dakika, Emir'in ellerine bir adım daha yaklaşmaktadır.
Ozan içeride zor zamanlar geçirirken Zeynep de dışarıda Nihan'ın şüphelerinin hedefinde kalır. Nihan, Zeynep'le ilgili şüphelerinde her zamankinden daha ısrarcıdır. Nihan'ın elinden Asu sayesinde kurtulan Zeynep, Emir'le hayatının pazarlığına oturduğunda, gözü kimseyi görmeyecektir.
Günün sonu, kaçınılmaz yüzleşmelere gebedir. Asu ve Emir karşı karşıya kaldıklarında, yüzleşmenin kapısı sadece onlar için değil, aynı zamanda Kemal ve Nihan için de açılacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!