Kara Sevda 24. bölümde Kemal ile Nihan arasında ipler gerildi!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 24. bölümde Kemal ile Nihan arasında ipler gerildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 15:07

Kara Sevda 24. bölüm yayınlandı. Star TV'nin sevilen dizisi Kara Sevda 24. bölüm heyecanlı bir bölüm ekranlara geldi. ve takip edenler için yeni bölümde büyük sürprizler yaşadı. Dizinin  geçen haftaki bölümünde Zeynep ve Emir'in sevişme sahnesi tüm haftaya damga vurmuştu. Peki Kara Sevda 24. bölümde başka hangi detaylar ortaya çıktı?

Haberin Devamı

Kara Sevda 24. bölümü ile ekranlara geldi. Çarşamba akşamları STAR TV'de yayınlanan Kara Sevda dizisi bu hafta 24. bölümü ile iekranlara geldi. Dizinin son bölümünde silahlar çekildi ve heyecan dolu bir bölüm sahne aldı. Peki Kara Sevda 24.son bölümde neler yaşandı?

Kara Sevda 24. bölümde neler yaşanacak..Önüne konan görüntülerden sonra Emir, Nihan'ın gitmesine engel olmak ister ama Nihan Emir'i terk etmekte kararlıdır. Kemal'le birlikte bu oyunu bitirmeye giden süreçte ilk adımı atarlar ama Emir küçük bir oyunla Nihan'a mecburiyetlerini hatırlatır. Nihan sarsılsa da, bu sefer ailesine rağmen yolundan dönmez. Ozan'ın masumiyetini herkese ispatlamayı aklına koymuştur. Emir, Nihan'ı kesin olarak durdurmanın bir yolunu ararken, Kemal'le arasındaki ipler de iyice gerilir.

Haberin Devamı

Nihan ve Kemal birlikte olacakları günün umuduyla yeniden doğmuş gibidir. En büyük destekçileri yine Leyla'dır ama o da Emir'in yapabileceklerinden tedirgindir. Kemal bir yandan hala şantajcının kim olduğunu ararken, Emir de kardeşi olmasıyla ilgili Tufan'ı sıkıştırır. Emir, gerçeklerden emin olana kadar Tufan'ı zor zamanlar beklemektedir. Galip ise aile sırlarını ortaya döktüğü için Kemal'e hala öfkelidir. O öfkeyle eli Kemal'in ailesine uzanacaktır.

Nihan'ın Emir'den boşanmak istemesi evde büyük olay yaratır. Ozan, Nihan'a kati bir şekilde sırt çevirirken, Zeynep, evdeki büyük sırla ilgili daha da meraklanır. Emir'e yaklaşmak istediğinde Emir, bu sefer Zeynep'i görecek halde değildir. Zeynep, Nihan giderse Emir'i kaybedeceğini bir kez daha anlar. Nihan gibi Kemal de birlikte olacakları günün hazırlığı içindedir. Bunu fark eden Asu panikler ve soluğu Fehime'nin yanında alır. İkisine engel olmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

KARA SEVDA 24. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Karen ile Emir’in işbirliğinin videosunu ulaşan Kemal ve Nihan, Ozan’ın suçsuz olduğunu anlıyor. Nihan, bu olayın açığa çıkmasının ardından Emir’i terk ediyor. Terk edilen Emir çılgına dönerken Tarık’a Nihan’ı alması için talimat veriyor. Tarık aldığı talimatla ve zaten Kemal’e olan düşmanlığı ile birlikte görevi yerine getirmek için kardeşinin evine gidiyor. Kemal ve Tarık burada kavgaya tutuşuyor. Kemal’in yumruk darbesi ile yerde kalan Tarık ani bir hamle yaparak belinden silahını çıkarıyor ve kardeşi Kemal’e doğrultuyor. Acaba Tarık Kemal’i öldürecek mi?

Haberin Devamı

Emir, Kemal'den öğrendikleriyle sarsılır, travmatik geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Galip'le büyük bir kopuş yaşarlar. Galip, gerçeklerin büyük bir kısmını inkar edemez. Emir'e kendi açıklamalarını sıralar. Emir ise Galip'in kendisinden sakladığı bazı gerçekleri bulmak için harekete geçer. Kardeşin kim olduğuyla ilgili aklına gelen ilk şüpheli Tufan'dır. Emir, üstü kapatılan geçmişe dair kesin kanıtlar peşindedir. Kemal ise Emir'in önüne koyduğu bombanın yarattığı etkiyi izlemekle yetinmeyecektir. Kemal de bu kardeşin kim olduğuyla ilgili bir araştırmaya girer. Aynı zamanda Kemal, içinde kontrol edemediği şekilde yükselen karanlık duygularla da cebelleşmektedir. Nihan, Kemal'den gizli “o gece”nin peşine düşer. Taner'in bahsettiği kaydı bulmakta kararlıdır ama Kemal ve Nihan'ın yolu çok geçmeden yine kesişir. Onları ayıran sır, bugünlerini birleştiren bir düğüm de olur.

Haberin Devamı

İsteseler de ayrılamazlar.Emir, ilk defa bütün dengesini ve kontrolünü kaybetmiş olmanın dağınıklığını yaşarken, Zeynep bu dikkat dağınıklığını lehine kullanmaya kararlıdır. Zeynep'in Asu'dan aldığı destek, daha cesur davranmasına sebep olur. Emir ve zeynep arasında yaşanan yeni bir gelişme evin içindeki dengelerin değişmeye başladığının işaretidir. Bu sırada Nihan'a gelen bir paket, Kemal ve Nihan'ın bütün gündemini değiştirir. Bu paket Nihan’la Kemal’e özgürlüğün anahtarını vaat etmektedir. Geleceklerini kurmak için birlikte geri dönüşü olmayan bir adım atarlar.

Kara Sevda 23. bölümde neler yaşanmıştı

Emir, Kemal'den öğrendikleriyle sarsılır, travmatik geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Galip'le büyük bir kopuş yaşarlar. Galip, gerçeklerin büyük bir kısmını inkar edemez. Emir'e kendi açıklamalarını sıralar. Emir ise Galip'in kendisinden sakladığı bazı gerçekleri bulmak için harekete geçer. Kardeşin kim olduğuyla ilgili aklına gelen ilk şüpheli Tufan'dır. Emir, üstü kapatılan geçmişe dair kesin kanıtlar peşindedir. Kemal ise Emir'in önüne koyduğu bombanın yarattığı etkiyi izlemekle yetinmeyecektir. Kemal de bu kardeşin kim olduğuyla ilgili bir araştırmaya girer. Aynı zamanda Kemal, içinde kontrol edemediği şekilde yükselen karanlık duygularla da cebelleşmektedir. Nihan, Kemal'den gizli “o gece”nin peşine düşer. Taner'in bahsettiği kaydı bulmakta kararlıdır ama Kemal ve Nihan'ın yolu çok geçmeden yine kesişir. Onları ayıran sır, bugünlerini birleştiren bir düğüm de olur. İsteseler de ayrılamazlar.Emir, ilk defa bütün dengesini ve kontrolünü kaybetmiş olmanın dağınıklığını yaşarken, Zeynep bu dikkat dağınıklığını lehine kullanmaya kararlıdır. Zeynep'in Asu'dan aldığı destek, daha cesur davranmasına sebep olur. Emir ve zeynep arasında yaşanan yeni bir gelişme evin içindeki dengelerin değişmeye başladığının işaretidir.

Haberin Devamı

Bu sırada Nihan'a gelen bir paket, Kemal ve Nihan'ın bütün gündemini değiştirir. Bu paket Nihan’la Kemal’e özgürlüğün anahtarını vaat etmektedir. Geleceklerini kurmak için birlikte geri dönüşü olmayan bir adım atarlar.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!