Kanıt: Ateş Üstünde dizisi 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Kanıt: Ateş Üstünde dizisi 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2016 10:06

Kanal D'nin yeni dizisi Kanıt Ateş Üstünde hızlı bir giriş yaptı. Salı akşamları yayınlanan Kanıt Ateş Üstünde dizisi 3. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Heyecan dolu sahnelerin izleyiciyi beklediği Kanıt Ateş Üstünde yeni bölümden ilk detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanıt: Ateş Üstünde 2. Bölüm'de; Kaan, Rüzgar ve Ömer yıllar sonra karşı karşıya geliyor!

Rüzgâr’ın ve Kaan’ın DNA sonuçlarında kardeş olmadıkları anlaşılmıştır. Enver komiser bu gerçeği açıklamaya karar verir. Kaan, Rüzgâr’ın öz kardeşi olmadığı kendisine açıklandığında verdiği tepkiyle şaşırtacaktır.

Diğer taraftan Ömer, ölüm döşeğindeki babasından bir kardeşi olduğunu öğrenir. Ömer, Rüzgâr’ın karşısına çıkar. Karakterlerimizin hayatlarında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Asya’nın kardeşi Ozan’ın başı derttedir. Tefeciden aldığı para faizleriyle birlikte katlanmış ve ödemesi mümkün olmayan rakamlara ulaşmıştır. Ölümle tehdit edilen Ozan tefecilerden kurtulabilecek midir?

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE 3. BÖLÜM FRAGMANI

KANIT : ATEŞ ÜSTÜNDE OYUNCULARI

Tansel Öngel-Kaan

Cinayet masasının başarılı baş komiserlerinden. Rüzgar’ın abisi. Çevresinde sevilen, cesur, karizmatik, esprili bir adam. Hem sahada hem de vaka çözümlemede başarılı. Yetiştirme yurdunda büyümüş. Boks yapıyor, dövüş sporlarını seviyor, içindeki saldırganlığı bu şekilde başka bir şeye dönüştürerek zapt ediyor. Hayatta en değer verdiği insan kardeşi Rüzgar. Onun için canını bile verir. Şu anda bilmese ve gıcık olsa da hayatının kadını komiser Asya olacak.

Ahmet Olgun Sünear-Rüzgar

Kaan’ın kardeşi. Zeki ve fırlama biri. Kaan’la birlikte yetimhanede büyümüş, abisi onun kahramanı. Küçüklüğünden beri çok zengin bir hayal dünyasına sahip, bu yüzden yapabileceği en iyi işi seçmiş ve cinayet romanı yazarı olmuş. Sorumluluk almayı sevmiyor, sıkışınca tatlı bir şımarıklıkla işi çözmeye çalışıyor. Mecbur kalsa kavga eder, asla korkak değil ama erkeksi güç gösterileriyle hiç alakası yok. Deniz tutkunu, küçük bir teknesi var. Kendisi gibi arıza Bilge ile gel-gitli bir ilişki yaşıyor.

Başak Güröz-Asya

Kaan’ın partneri. Ekibin diğer baş komiseri. Aslen Antep’li. Amerika’da eğitim almış, bu yüzden lakabı Amerikalı. Babası şehit olmuş bir polis. Annesi Melek, en büyük derdi olan erkek kardeşi Ozan ve küçük kız kardeşi Eylül ile aynı evde yaşıyor. Erken yaşta ailenin sorumluluğu üstüne kalmış, bu onu biraz sertleştirmiş. Ciddi, disiplinli, çalışkan ve sorumluluk sahibi bir kadın. Çok güzel olmasına rağmen bunu hiç ön plana çıkarmıyor. Kaan, onun sert görünümü altında yatan gerçek Asya’yı görmeyi başaran tek erkek olacak.

Haberin Devamı

Gurur Aydoğan-Ömer

Kaan’ın en büyük düşmanı. Zengin bir iş adamı olan babası tarafından yetiştirilmiş. Başarıya ulaşmak için her yolu mübah sayıyor. Kaan’ın aksine çıkarına ters ise kanun filan tanımıyor. Sert erkeklerin arasında duygularını saklayarak büyümüş ama hiç söylemese de gerçek bir aile ortamını hep özlemiş. Sevgisizlik karakterine damgasını vurmuş. Bir kardeşi olduğunu öğrendikten sonra hem geçmişin sırlarını çözmek hem de özlemini çektiği kardeşe kavuşmak için hırsla onu bulmaya çalışacak ve Kaan ile çatışacaktır.

Okday Korunan-Enver

Cinayet masasında amir. Uzun yıllardır çalıştığı teşkilatta çok şeyler görmüş, yaşamış. İş dışında ekibindeki insanların sorunlarıyla ilgilenen babacan biri. Amir olduktan sonra sahaya gidip cinayeti kendisi soruşturmasa da bürodaki bütün cinayet vakalarından haberdar. Kaan’ı çok seviyor. Aynı zamanda ona söz geçirebilen tek kişi. Onun annesiz ve babasız büyümüş olmasına rağmen bu kadar güçlü bir kişiliğe sahip olup, mesleğinde de başarılı olmasını takdir ediyor.

BAKMADAN GEÇME!