Kadınlar İçin Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar İçin Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2004 11:59

Allen Carr
Çeviren: Pınar Savaş
Aura Kitapları

Haberin Devamı

Bunca kısıtlamaya ve aleyhte kampanyaya rağmen hala sigara içiyorsunuz. Ama aslında bundan hiç de memnun değilsiniz. Sizi  tutsak alıp sağlığınızı ciddi şekilde tehdit eden bu bağımlılıktan kurtulmak istiyorsunuz. O halde işte doğru adres!

1983 yılında kendisi nikotin bağımlılığından kurtulmak için sayısız girişimde bulunup başarısız olduktan sonra hem kendisine hem de başka tiryakilere sigarayı bıraktırmak konusunda yardımcı bir yöntem bulan Carr, bu konudaki deneyimlerini paylaşıyor kitabında.

Asıl mesleği olan muhasebeciliği bir kenara bırakıp bütün zamanını ve enerjisini özellikle de kadınları nikotin bağımlılığından kurtarmaya adayan Allen Carr, bugün dünyanın pek çok ülkesinde sigarayı bıraktırma kliniklerinin sahibi.

Carr, Kadınlar İçin Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu adlı kitabında tiryakilere, sigarayı bırakmalarına yardımcı olan ilginç yöntemler öneriyor. Üstelik de oları "akciğer kanserine yakalanırsınız" "şu olu,r bu da olur" diye korkutmadan.

Haberin Devamı

Hala sigara içiyorsanız ve aslında bırakmayı düşünüyorsanız Carr'ın deneyimlerinden yararlanmakta ve önerilerine kulak vermekte yarar var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!