Kadınca: Herşeyin başı güzellik

Güncelleme Tarihi:

Kadınca: Herşeyin başı güzellik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Suyla gelen mucize

Antalya Falez Oteli Sağlık Merkezi'nde doğanın en saf en sağlıklı mucizesi ‘‘Su’’ ile yapılan sağlık ve diyet uygulamaları son derece olumlu sonuçlar veriyor

Çoğu zaman burnumuzun dibinde duran çözümü görmeyip, başka yollara başvuruyoruz. Tıpkı incelmek için, bilinen en doğal ve en eski yardımcımız suyu bir kenara attığımız gibi. Sizce de artık diyet programınızı 'su'landırmanın zamanı gelmedi mi?

Su hayatın kaynağı... Bu klasikleşmiş tanım, yıllardır değişmedi ve değişecek gibi de görünmüyor. Çünkü ilk hayat suda başladı. Hatta gezegenimizde canlı olan herşey sudan ibaret dersek, abartmış olmayız.

Antalya’nın 5 yıldızlı tesislerinden Falez Otel Sağlık Merkezi de, sıcak havuzdan jakuziye, spor alanlarından hamam ve saunaya kadar tüm imkanları sizlere sunuyor.

MASAJIN HAYATİ ÖNEMİ

Suyu içmek kadar vücudunuza uygulamanız da 'su'lu incelme ve zayıflama, diyet programınızın başında gelmeli. Sualtı masajı denilen basınçlı suların yağları eritip eritmediği hala tartışılırken, kimileri, çoktan bahsettiğimiz konu hakkında uzun bir yol aldı.

Özellikle jakuzide, tazyikli suyla uygulanan özel sıcak ve basınçlı suyla vücuda masaj yapan yöntem sayesinde, fiziksel ve psikolojik olumlu sonuçlar alabiliyorsunuz.

Falez Oteli Sağlık Merkezi'nde uygulanan, su ile diyet ve sağlık programlarının ardından yapılan masaj, gergin kaslarınızın gevşemesine, vücudunuzun zindeleşmesine ve cildin gençleşmesine yardımcı oluyor.

Fiyatlar: (Milyon)

Masaj : 7 500 000

Kese : 7.500.000

3 Aylık Paket Program : 200.000.000

6 Aylık : 334.000.00

Paket Program

1 Yıllık Paket Program : 500.000.000

Mep

ŞIKLIĞINIZIN ADRESİ

Collection

Daha çok, günlük tercihiniz olabilecek tarzda takımlar, trikolar, kaban ve etekleri, yüzde 20 indirimli olarak Mep Collection'dan almanız mümkün. İki katlı mağazanın üst katında ise, geçen yıldan kalan indirimli elbileri bulabilirsiniz. Alışverişinizden sonra ilk ödemenizi yapıp, geri kalan borcunuzu beş taksitle ödeyebilirsiniz.

Fiyatlar : (Milyon)

Takımlar : 60-65

Trikolar : 17-24

Kabanlar : 46-64

Pantolon : 15-24

Adres : Hükümet Caddesi Elmalı Mah. 2.Sokak No.31

Telefon :

(0 242) 248 88 44

Altın öğütler

3 Saç stilinize daha çağdaş bir görünüm vermenin yollarını kuaförünüze mutlaka danışın. Riski göze alın. Yeni saçınızı yaptırır yaptırmaz, bir güzellik merkezine başvurarak, moda renkler ve yeni makyaj bilgileri almayı sakın ihmal etmeyin. Unutmayın, doğru ve güzel yapılmış bir makyaj, sizi daha güzel gösterecektir.

3 Çalışan bİr insan olarak uykusuzluk çekiyorsanız, hiperaktif olmaya çalışın. Her zaman hareket halinde olun. İş arkadaşınıza çay, kahve alın; ne kadar fotokopi, faks işi varsa üstlenin. Kimbilir, belki ofis aletlerinin gürültüsü, uyumanızı engelleyebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!